[是咁的] 我喺加拿大住咗十幾年, 識到一個女仔叫Z..(2)

1001 回覆
49 Like 9 Dislike
咁K有冇見家長?你媽嚟嗰半年K仲有冇強姦你?
Ching有沒睇K故嫁
全部睇晒,不過邊記得咁清楚呀!
咁點解唔分手仲要結婚
咪話中降頭囉
除左叫你飛撚左大波妹之外
第一個反應同LL 大人一樣

如果佢知道Z 有叫過阿媽做奶奶
佢實好似我咁串鳩你
人地係叫你媽做奶奶,唔係契媽呀,契弟
唔知點解對Z 呢種女 無咩好感
當人兵咁撚
冷靜啲呀呢位朋友
不願置評
so far Z唔算收兵既, 係收兵理人老母做乜
d 女係男身上又食又拎有事鐘無艷先算收兵啦
Z做娘娘做到收埋人哋老母、二隻貓, 搬屋仲要畀隻兵last min放飛機...陰鳩公
Z個隻似係兩個相處曖昧得唔錯 又唔想改變 就一直等邊個肯行出個一步
等等下兩個就無咗回事 到有一日k出現又主動食埋
有食唔食罪大惡極 只可以話錯timing
k只係嚟呃撚含
對佢老母無興趣
而家佢阿媽同佢住埋咪無得呃撚含
終於睇完第一季魔女

睇到佢哋創業嗰到嚇撚死, 幾驚佢又嚟多次鐵血嗰單戇鳩嘢(散仔嗰陣個個英明神武,一去到開公司智商急跌)

個結局都收得唔差, 如果可以長多少少就好.

希望第二季唔使超越第一季, 但求唔好跌watt就ok
大河內! 放心第二季會暴走
係呀...所以.....我都會忍住完曬成季先睇

不過好彩今次佢youtube channel有上, 用vpn返香港就睇到

唔係又要搵埋啲唔知咩網站
Wing, 肥J, LL 大人都提哂水
互相鍾意又唔一齊,係旁人眼中真係會睇到燥
所以我咪叫佢冷靜啲囉, 暫時先過咗三年幾就四年, 仲有六年
你仲記唔記得, k之後到邊個英文字登場?
姐係唔止咁少人提過你啦
之後登場嗰個, 一定唔會咁提我囉
我又覺得唔係收兵既
起碼樓主比人唱個陣 佢又衝返嚟幫拖
又冇係樓主身上拎著數 約樓主搬屋
又真係得2丁友 冇其他幫手
係收兵應該有幾手準備 呢個唔得就搵第個
佢會提你K 真係好撚大波
又係樣樣有啲 炒埋一碟但幾有話題既 風靈都算幾靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞