有無Fresh Grad仲未搵到工?(5)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
臨訓拜offer神
希望聽日有消息
收到offer啦
多謝offer神
唔洗多 一個自己鐘意既就夠曬啦
大家加油

巴打邊間

Business related 既NGO

NGO工點搵?有興趣

Jobsdb

其實有business成份既ngo, 還是ngo嗎?

我又唔想直接講名...
其實講NGO應該係講錯
諗諗下Non profit making 先岩

係咪喺黃竹坑?
offer神
希望聽日有消息
收到offer啦
多謝offer神
唔洗多 一個自己鐘意既就夠曬啦
大家加油

巴打邊間

NGO工點搵?有興趣

Jobsdb

我又唔想直接講名...
其實講NGO應該係講錯

絲打喺jobsdb apply工會唔會加埋cover letter?

巴打邊間

NGO工點搵?有興趣

Jobsdb

我又唔想直接講名...
其實講NGO應該係講錯

絲打喺jobsdb apply工會唔會加埋cover letter?

一定有

巴打邊間

NGO工點搵?有興趣

Jobsdb

我又唔想直接講名...
其實講NGO應該係講錯

係咪喺黃竹坑?

唔自爆啦
琴日搵到 聽日去驗身
終於有工返
去in證券行it狗
我一話唔熟個行業就想趕我走咁
拜offer神
琴日搵到 聽日去驗身
終於有工返

做咩
拜拜offer神,求8月前出offer比我
offer神
拜一拜 interview神 俾個希望
聽日兩個interview offer 神
屌apply份graduate trainee收到consultancy公司電話
原來係做金融
唔怪得叫我唔好做死一行
點解正正常常既interview就無呀
屌apply份graduate trainee收到consultancy公司電話
原來係做金融
唔怪得叫我唔好做死一行

邊間
原來係做金融
唔怪得叫我唔好做死一行

屌 金融唔好做啦!!
係咪Aia呀
有無人有報ou ta/vtc tutor

ou tutor/vtc ta

我都等緊佢,不過你另一間係咩公司?你想要咩package先accept?

我都有呢個offer,跟住search左好多,結論係qa無前途
如果你讀cs應該有其他更好選擇

我自己非專科無得揀,出面最盡都係得14k offer

原來係做金融
唔怪得叫我唔好做死一行

屌 金融唔好做啦!!
係咪Aia呀

Fg.... ta要master+教育文憑

Fg.... ta要master+教育文憑

vtc ta 見文科個d唔駛
ou tutor都有d科唔駛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞