有無Fresh Grad仲未搵到工?(5)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
我發覺有時D工寫fresh graduate will also be considered, 但係去到in既時候都係想要個有經驗既人...
我發覺有時D工寫fresh graduate will also be considered, 但係去到in既時候都係想要個有經驗既人...

有呢句起碼有得in

有呢句起碼有得in

你都講得啱, 如果唔係in都冇得in...

有呢句起碼有得in

想問下有無咩網可以專搵d start up 既公司?
又有interview好開心
但我同學已經收到offer

有呢句起碼有得in

寧願去垃圾桶
hea in浪費我時間
Interview神
我真係好想做今日in份工
求你比我有2nd in嘅機會

Btw group in啲人好勁 又master又有工作經驗
而我只係張白紙嘅fg
Interview神

Btw group in啲人好勁 又master又有工作經驗
而我只係張白紙嘅fg

最怕group in
Interview神

而我只係張白紙嘅fg

最怕group in

我都係去到先知
仲要扮晒有自信咁present自己
Interview神

而我只係張白紙嘅fg

最怕group in

我都係去到先知

好憎group discuss爭野講
一定有一兩個好多偉論
跪拜Interview神
希望會有通知
拜interview 神 offer神 保佑我做到份好工
Interview神

而我只係張白紙嘅fg

最怕group in

我都係去到先知

好憎group discuss爭野講
一定有一兩個好多偉論

好少有gp in
offer神
求俾另一個offer
offer神
雖然我係收到offer先入過黎睇
但希望大家快啲收到offer

利申,鯨大it狗,六月中開始搵,七月頭見依加呢份,過一個禮拜就收到offer,下星期一返工,八半返機場

利申,鯨大it狗,六月中開始搵,七月頭見依加呢份,過一個禮拜就收到offer,下星期一返工,八半返機場

巴打姓陳?我會唔會識巴打你? 利伸:一樣it狗
Offer神
Interview & Offer 神
offer神 interview 神
希望一陣phone in 順利 有second in
好sad
連搵intern都無回音
屌連interview都無
搵左幾個月好撚頹

巴打姓陳?我會唔會識巴打你? 利伸:一樣it狗

nope 冇朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞