Steam Deck香港有得Pre-Order (11) 大家收到聖誕禮物未

1001 回覆
2 Like 10 Dislike

終於成功! 原來我個folder 冇用細楷英文

提醒大家,files 名 同 folder 名要跟到足,包括大細楷。
貼錯圖,補返
已搞掂,thx
有無人係用純windows?
岩岩諗住裝win, 點知洗哂成個steam os
我自己就算裝左windows , 其實9成時間都係用steam OS , 一來本身玩開嘅steam 遊戲就咁用steam OS 都正常行到,二來去desktop mode 又玩到game pass ,
最後到模擬器都係用steam OS 行。
要用window?
我而家諗緊刪哂d野再黎過
32gb 比steam os
32gb 比windows 唔知夠唔夠
Win10 minimum requirement 都20gb
想問desktop mode keyboard 點打中文?
有冇精簡WIN10 好多野用唔著
放512 5000$
玩左兩日無興趣再玩
懷疑有少少炒燶咗
見到Carousell 本身好多炒緊原價+1500
宜家只不過係得返原價+300
請問師兄啲Game要係邊度download?🙏🏻
你google searh 'game rom' 大把喎
有無得唔駛係desktop mode unhide 番隻game,係steam os 唔見有

或者點先可以係stram os 直接玩到首頁hide左既game
咩問題嚟
4500$
歐美任買咁多個月 行貨正常都炒唔起
俾得1500 呢度夠你歐美保養來回有突
青有興趣
我試試,謝師兄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞