Steam Deck香港有得Pre-Order (11) 大家收到聖誕禮物未

1001 回覆
2 Like 10 Dislike
好L 痴線,真係遲買仲快收貨。
我12月20號先買,今日就收到機+deck
最低49,大部份位穩定60
用steamdeck output 去4k moon 打機會唔會lag d?
唔會,因為都係出 720p
除非你 desktop mode / windows 玩先會出倒 4k
sf打嚟話個盒太長 放唔到落智能櫃........ 叫我某段指定時間落去智能櫃搵佢拎
都好呀有得拎。
你係幾號買嫁?
想問下點set智能櫃拎?
同埋送貨喺咪會先打電話俾你㗎?
21夜晚
同平時上網買嘢一樣 送貨地址打智能櫃地址就得 電話就應該係送上屋企先會打
shit
買既時候直接揀左送去我個billing address
希望出左tracking number 可以改去智能櫃
sf app入面有得改
等tracking number 出左先
thanks 巴打
岩岩買左張SN749 2TB
好驚自己裝唔掂
要上youtube 睇多D人整
你買咗幾錢
冇啦,聽日開始休息
可以per game basic 去override解像度, 但zen2 apu都係算啦
咁我都唔急既
只係唔想佢直接送去我屋企姐
舊電捱到幾耐
Switch 極難搵rom
部DECK真係好癲, 高畫質都行到60

btw, 新玩家搞到epic個server down左, 出error 51003
https://www.youtube.com/watch?v=UiUvAOatu9s
令epic launcher可以用到sdcard
係steam deck desktop mode 裝?
可唔可以請教下點先唔會自動boot Windows?我其實洗左好幾次機,跟左幾條教學做都係自動boot Windows,入Steam OS改boot order轉個頭又唔work,所以先放棄仲要幫兩個電腦唔叻嘅朋友搞,幫人搞唔想搞咁多額外settings
轉頭試吓先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞