Steam Deck香港有得Pre-Order (11) 大家收到聖誕禮物未

1001 回覆
2 Like 10 Dislike
而家任買,炒乜鬼
係任買,但係唔知等到幾時先到手,佢又衰在部機保養唔係跟單,係跟 account
我有fd上星期先訂
尋日到左了
保養跟acc
同人買=無保
之後水機出面鋪頭食埋水腳都係同行機一樣價
傻鳩先拎嚟炒
我都等緊 26 號訂單出貨
裝windows可以有offline mode
試下Steam deck tools
512gb 300蚊
1tb 800蚊
差兩三百
太耐冇留意 Micro SD 卡市場,我睇 Samsung
明明頁頁都有人討論緊ssd同sd card
但頁頁硬係有d唔撚睇字唔追post既人係到問買邊隻邊張好
唉屌 去完旅行返黎買隻ssd當送比自己2023禮物算
番去trytry
係囉,#1 都擺低咗兩張
WINDOW MODE 開STEAM STEAM 玩三國志九 個MON會出唔曬(無左下邊一忽)
用STEAM OS玩太閣五DX 個畫面會震震下
下個post 呢part 應該保留置頂
咁細個mon 玩呢d game 太有難度
你係咪一boot入去果下立即見到一堆雪花咁,呢個係resolution問題,以我所知暫時無解決方法,比少少時間佢load就會見到windows畫面,resolution就會正常返,雖然每次boot頭果10-30秒都會有呢個問題
希望valve睇重呢個系列勤力啲更新部機
想問下steam deck有無連線功能
屌 冇連上網 desktop mode會禁唔到keyboard出黎係咩玩法
我玩elden ring 會無啦啦d掣無反應。未試玩其他game。大家有冇同樣情況?
燶味就有 之前亞洲冇代理就話有得炒
依定大貨個個訂完一個星期就收到仲炒乜9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞