Steam Deck香港有得Pre-Order (11) 大家收到聖誕禮物未

1001 回覆
2 Like 10 Dislike
208xxx 512G, 應該今日收機, 新年有得玩

sd卡大家係咪都係買呢隻?
基本上冇得換嘅嘢,都係建議攻頂
不過佢預訂同畀尾數係分兩個編號,即係實際要除開 2 先預計到前面大約有幾多人?
係,我都係825買咗
搵唔到其他巴打所講嘅7xx
有冇巴打有用USB switch /KVM?

我得一set 無線keyboard mouse ,想電腦同steam deck share用?
有冇牌子model share 吓?唔知買邊隻好,budget 200
emudeck 主要只係用來裝舊 console emulator
youtube 有人用 virtual machine 成功裝倒 android,但搞咁多野買部二手 android 算吧啦
咪撚用磨沙貼 畫質差左 又睇到眼殘
3.4.3 preview update話有針對forza5 嘅fix
有無emudeck玩緊dreamcast既手足
我唔識點set save
22號比錢
今朝已收, 多謝 JENNY姐
#211XXX

搭單問,我部機64gb,已買1TB sd card
係咪steam game, windows, pc game, 模擬器 放哂落sd card都無問題?

好想喺被竇度玩flight sim
一日都出到成3000 部
Jenny 係勤力員工黎
代理見字出多少少bonus 俾Jenny 過節啦
order no. 會唔會港日韓共用架?
唔知,但係#501 個巴打208xxx 又係今日收,你211xxx 又係今日收,即係一日處理近2000-4000 個number
希望新年前收到啦
請問有冇朋友玩xbox360 emu?想問用邊個...
唔緊要 最後唔得可以行返window裝player
只不過想試下linux架構下會唔會順過windows姐
新手唔識
emudeck 係唔使裝windows 都run 到?
暫時想玩返ps1 2 既game 同flight simulator 之類新少少既單機game

不過都會裝定個windows for emgency use
農曆新年前
其中佢預訂 60 蚊同畀尾數都係順住落去排,可能 211XXX - 212XXX 得一個人畀咗錢,其餘號碼都係預訂
22號先order
啱啱無啦啦送咗上嚟
唔駛
轉desktop mode
之後裝emudeck
裝番模擬器既BIOS 就可以玩得
好方便

可以上youtube 睇, 好多教學
好簡單

連SWITCH 都可以玩得到
多謝巴打
switch 就應該唔使,我本身都有switch
64GB一㩒預訂即刻可以比錢,係咪好多貨
希望下星期前可以到
我都希望係好多貨,至少呢一刻 26 號畀錢嘅未有 SF 通知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞