Steam Deck香港有得Pre-Order (11) 大家收到聖誕禮物未

1001 回覆
2 Like 10 Dislike
唔覺,但d 制錯晒位
heroic 可以射番隻 game 入 steam,係 game mode 行就會正常
試左 death stranding / control 都正常
直接check包裝睇下係咪全新
又唔知 komodo 會唔會跟足 steam 要落 order 個買家先做倒保養,仲要食炒價? 等班傻西慢慢炒燶啦
岩岩落單,希望農曆年前有得玩
保養呢, 有冇問題
用heroic 成日唔知要選邊個proton
原本有個7.0 , 又GE又wine
你都啱,到時接受到皆大歡喜,接受唔到咪撕返落嚟,反正都係幾十蚊
睇個朋友用所謂AR增透貼用係部512
至少透光率高啲 反射率又低啲
512真係想保護嘅話接受到嘅 當然最好唔貼啦
照你話齋唔滿意搣咗佢
又出得返原本畫面又唔差太遠
清晰度睇落又唔會懵查查咁我覺得算係咁
好過隨便貼普通鋼化嗰啲 貼完啲光反到呢
傻仔先上2手網買明明官網有得訂
試過 control 要揀 wine ge 先得
其他我多數 ge proton
有冇人試過玩軑盤啊
想玩香港隻大帽山車game
本來都冇諗住買,早知開頭畀咗 60 蚊先,唔使搞到而家唔知等幾耐
咁我又唔係真係好心急要打機既
我都係,我都唔係打開機嘅人
電腦又 7950X + 3090,只係唔會咁神心坐喺電腦面前打機
而家買, 係咪要裝windows就512, 唔會裝就64?
應該係掉轉
冬天訓係床上打 不知幾爽
有冇人第一批預定仲未收到機
床上打 Flight Simulator
用desktop mode Firefox睇YouTube
不過我自己有 PS5 同 Switch,部電腦又咁勁,唔知仲買多一部 Steam Deck 嘅意義喺邊,用 Zen 2 APU 硬係好似用緊二手科技噉
開頭7000幾號,之後變左90000幾號,第一日開賣就撳左退錢到而家都未收到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞