Steam Deck香港有得Pre-Order (11) 大家收到聖誕禮物未

1001 回覆
2 Like 10 Dislike
26 號都好歹叫做仲係聖誕假期啊,除非佢啲單係人手審批完先叫人畀尾數啫,如果唔係我諗唔到點解要咁快袋晒啲錢先
出街搭車玩咗兩個鐘左右冇電 又要買過個尿袋
有冇尿袋推薦
呢啲電腦系統自動架啦
OK
您預訂的 Steam Deck 到貨且您完成購買後,就會向您收款。12月12日後預訂的訂單會視乎物流情況,在完成購買訂單的付款後,一般會在數天後開始寄送,但會因應送貨高峰期而需要數天至數週不等的時間。
買定啲補品先
AR 膜、SN740
你哋係咪都要畀 50 蚊運費
要俾呀
官網仲寫緊免運,到俾尾數先加運費
20號訂,即日俾埋尾數未有消息
應該要清完有預訂果批先
照計俾得尾數應該有貨掛
你試吓入咗game之後斷藍芽再重新連接一次
我個部steam deck 未入game 連咗藍芽耳機先嘅話會lag
512 mon應該貼邊隻mon貼好
啱啱試過重新開game再重新連藍芽又冇事
1t sd 紅灰同紅金係咪爭咁遠
同埋1t sd 紅金見有巴打講黃金做緊900內?
唔洗貼,邊有咁易爛
岩岩試左個genki外置dock用落SD度,都一樣出到
其實佢個dock,同usbc 出hdmi 果類dock 有無大分別?
我都有隻初版, 見佢寫30W, 插住玩跌唔跌電?
好似話插住玩,係直接供電,而唔係經電池出?如果w數唔夠就唔知了
紅金上個禮拜旺中買$840
咁都幾抵
我想各1tb
ssd換1tb
sd卡換1tb好似抵過就咁ssd換2tb
聽講朋友講AR貼可以
反射率低啲 依舊可以防返光
盡可能可以保留返原本畫面效果
steam deck 256gb玩l4d2打屍群都lag
有無人閂到個開機聲
係設定較完一開返機都係有doo一聲
訂左kill switch 都唔知幾時先會出貨🙈

有冇人換左hall effect analog stick ?
我都訂咗killswitch 加obsidian skin
官方dock會support埋freesync同雙輸出(DP+HDMI), 你需要呢D就最好買返官方DOCK, 否則一般laptop/macbook用o個d dock已經ok, 係注意返個供電, 如果要插好多野, 最少配返個65W牛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞