裝修佬: 裝修期間業主唔好問問題,否則就係主動申請爛尾!

623 回覆
1753 Like 63 Dislike
最慘係問完 人地比完答案佢 佢仲質疑返人哋手法係咪啱 睇兩條片就以為識曬
笑死

垃圾又點

咪又大把人比錢裝修

有心做既一早比客玩死哂

下下執到咁正 師傅破產都唔掂
改黎改去先係norm

問同質疑係兩樣嘢
係 個朋友裝吊櫃 用左寸2螺絲 半個月後瞓瞓下跌咗落黎 入咗私立縫針 洗左一皮 我成日都建議身邊啲人自己整 自己閪一次 就識改善
老實講真係好多野都唔係難做,係要時間
望下外國大把人自己執修,因為自己有時間
特別係批灰個d一次唔得下次都得
香港人做唔到好多時收工都冇晒時間
認同樓主嘅人有無睇曬段片?
真 好多人上網睇兩條片就當識曬
好嬲好嬲 比人爛尾啊?咁快想打我稻草人
見到連登仔小朋友你就咁快對號入座 你依家咪就係比我講中
你連落場個個都唔識分所以先話你未做過野 程序無話唔比問不過點解要老鳳答你先 同你講經咩 哂口水
真人真事,幾年前見過一單個電工佬啱啱係大陸落黎,一工好似$500,d電線通完電唔包膠,之後電到另一個師傅係木梯跌落嚟,好彩個師傅無乜事,差d 700萬既私樓變凶宅,事後個電工佬話佢鄉下係咁做既
有時打場交仲會啱key左
聽過個木門佬講,係呀,夾呢個泥水佬要打場交先好夾
成班傻閪
解釋完,仲要俾人質疑返 應該所有行業既人都會燥
咪解決左個客個疑問囉
執修 同 成間打過做差好遠
HA clinic 仲有N個牌板未清,仲唔快快手趕人走咩
通常呢d 都好黃
黃屍傅出緊手
可以呀

出面大把教人裝修嘅堂

$1800/10堂

學晒全科都係$15000

請番一年假自已攪

之前屋企個師傅又係咁,lan 線制面RJ45話唔整,係求9其俾個電話制面我
我問佢仲惡過狗
咪就係 所以咪話搞錯對象 夾野緊係同科文/白領夾
之前睇單大陸新聞有個女童插隻銀筷子落個socket 度 話九個手指頭無左 係咪就係因為祖國既電咁通透
醫生好多問多兩句都串柒柒
一樣
要傾計就搵返佢老闆傾, 你搵做個班傾做咩
阻頭阻勢起唔到貨又比老闆屌
你都唔想扑扑下野比人拍門啦
講明只識用菜膠福粉咪證明樓上冇講錯
政府起樓工程直情禁菜膠福粉

現實係好多師傅覺得難批難省 就話唔識 又話貴
其實材料唔會貴好多
但菜膠易批快手起貨 做下單

講明唔用要加貨冇問題
講到只識用 菜膠真係得啖笑
難怪永遠比人睇唔起
唔通講明禁用既工程就唔洗做啦?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞