劉仲敬對香港評論整合 (15)

1001 回覆
7 Like 22 Dislike
即係公安局長同傘下黑幫❓

連前蘇聯國企老總呢啲人都冇
可能係老黑,黑警都有可能
另外本地財團大佬肯定走唔甩
駐港老解我就估一亂就會調翻上上面所以忽略不計
最終視乎邊個有能力保境安民
最壞情況就係要南方軍區派軍隊落來,或者落入張獻忠手上
海外團體渣住既得西方國家既同情
但去到最後西方都係會同有實際控制權既勢力談判
呢個可以係上述任何一方
正話講緊金仔 今日就出新聞 金仔心知支那先係大敵
南韓予取予求 d人成日以為南北韓死敵噉 但係如果唔係支那 金仔完全可以宣布改革開放 兩韓合併
條件係金家做政協主席 丹書鐵券噉
後人送晒去歐美 好似蔣家噉

講返核武問題
未來韓國統一 一定唔會放棄核武 咁難得死敵日本唔准擁核 韓國有核可以騎返日本轉頭
之但係中韓都有核之後 日本一定要擁核
1990s支那畀北韓擁核嘅後果 就係2100s中日韓都會擁核
最終又喺俾番黑警話事,做警察真係無敵,d人仲以為會有紐倫堡大審判來清算佢哋

其實如果有留意紐倫堡審判會發現最後好多都從輕發落/象徵式坐幾年就“假釋”出嚟,始終對盟軍嚟講佢哋都有用處,可以幫手抵抗赤化,有唔少前德軍官重做埋軍事顧問,同老蔣白團一樣
Exactly

換轉香港,即使盟軍打贏支那,佢哋依然靠擁有香港控制權的黑警維繫利益,呢個真係定律
我之前都有講過如果對前朝清算最徹底嘅往往都係紅色政權/中原獻忠潮
除垢法可以實行成點,視乎你可以取代到幾多深層國家原有功能
岑敖暉:唔會再買阿布泰!!!
https://lih.kg/3289477

500人 任務失敗一次就全軍覆沒
噉我就覺得唔抵 我心點都唔忿氣
d仆街至低限度都要充公財產乞食瞓街
白衫狗、政府署長級以上要打斷一隻手腳
處長級、政府permanent Secretary以上要打靶
支那共匪 支聯辦外交部國安署蟹軍由上到下一律打靶

所以我希望係海外能夠團結到夠多嘅人為未來登陸準備
引以為鑑laa
我哋自己,去咗海外嗰d,盡力做多d laa
今日無意中逛咗下大陸人論壇t66y 感嘆五毛少到
連登d會員唔知點搞嘅 如果係收錢五毛支那人 冇理由識香港語gaa?但係香港人真係咁多藍屍咩

[真正的双轨制] 浅谈双轨制的由来
https://www.t66y.com/htm_data/2301/7/5514196.html
豬灣事件
我都想有一萬人

如果你喺海外,你會好明白海外香港人jm9

呢個數已經最可行
其實港豬同藍絲都重係好多
你有時要求都高得滯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞