劉仲敬對香港評論整合 (15)

1001 回覆
7 Like 22 Dislike
有得唔報到咩
不過我估計匪應該唔會比香港渣槍
移去内地强制勞動幫祖國生產彈藥或者種田機會比較大
洪非凡就係波時開戰的戰犯
連登外圍風向失守
反台撚節節勝利
睇怕大鑊
英政府發現政府車內藏有支那追蹤裝置
https://lih.kg/3270667
感謝
大家一齊為達成台港完全敵對努力
中國香港同台灣勢不兩立
本土派創辦人呢個term都幾搞笑,可能遲啲會有本土派總舵主大隊長主席岀埋黎。

都幾肯定而家喺開口埋口本土派點點點嘅,當年就係最反本土嘅民小,而家大中華過氣要自稱本土,自然都改寫下記憶,以免岀現「成為當年最睇唔起嘅人」嘅尷尬場面。

改寫記憶包括並不限於,嗱我地本土派就不嬲都唔排外嘅,我地只係要求香港審批中國移民,搞清楚中港關係,絕對唔反中國移民。而且我地平和中正,理性反共,不反華,支持並認同中國人有人權。
至於本土派嘅代表人物,自然就係黃之鋒,佢由當年國民教育開始就帶領本土運動,之後成立香港眾志,成為本土派嘅基石。第二代本土派領導人自然就係羅冠聰,帶領本土派走向國際。
至於嗰個乜野梁天琦,整咗句口號叫做有啲用啦,但佢只係本土派嘅邊緣人物,當年選舉慘敗比楊岳橋(btw都係本土派)。而且佢有啲本土修正主義嫌疑,背叛平和中正理性本土路線,走向極端,令人失望。
本土派都會紀念64
我地本土派行理性路線,支持中國人權鬥士反官倒悼念胡耀邦係理所當然
叫佢到時唔好學班蛾佬去哈薩克同格魯吉亞咁著草
夾邊溝/赤柬/北韓勞動營翻版,純粹當港人係可消耗資源,強制勞動之餘冇飯食冇藥醫,強制轉移中途已經有一批頂唔住死咗
阿美尼亞大屠殺
唔會,冇份渣槍消滅台蛆唔緊要,如果係分派去強制勞動製造攻台彈藥我就响炮彈上寫自己名加到此一遊,諗起都一樣咁爽
都一樣學
出面已經大把人用緊
政府係驚出現第二個統治中心
單係不滿政府話之你
側面反映貴支堆費拉士大夫文獻可信程度,連只不過隔咗唔超過幾十嘅事都想改寫修正
赤柬金邊最似,以敵人就來攻佔金邊為由,短短幾日內強行轉移疏散所有金邊市民,當中有批城市人冇任何自理能力在野外生存,強制轉移中途頂唔順死咗,有命捱到去勞動營嘅又因為各種原因慢慢死,僥倖剩返嘅就只有捱到赤柬倒台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞