美劇集中討論區(70) I Hate Suzie 2 |The Last of Us |Poker Face |烈子S5

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
係呀佢爆左勁多野咁就收左佢皮
估唔到佢地一齊過
不過導演個外型睇落都一定食左好多女
以前我仲覺得佢好型棍好正
反而Twitter爆,reddit就算啦
又係唔知幾時上又見到連中字都有埋

九歲小女孩凱特天性內向,卻偏偏生在一個過於喧囂的貧困大家庭裡, 她的生存策略,就是儘量讓人忘記自己的存在。即將臨盆的媽媽,將凱特暫時託付給遠親照顧。這對農場夫妻恬靜寡言,但似乎能夠深刻同理凱特的內心。在他們的溫柔款待下,凱特開始跟著照顧農莊裡的動物,並在過程中學會聽從內心的聲音,時而釋放自我盡情奔跑,不想說話就讓自己獨處,漸漸綻放出生命的自在。她也在這個過程裡,發現這個安靜家庭裡的傷心秘密。

呢套好似要拎定紙巾睇治癒系就咁睇上面個故仔都少少
又係irish班底 同埋票房好似話幾勁下

thanks老細
ok bookmarked
邊方面恐怖?
威啦巴閉啦你地去旅行啦咁多日
好似好高質咁
睇你地講完去google下
就咁表面睇幾張相又唔覺得佢地算好靚
但twitter再search睇完啲日常片覺得個becky幾靚
都唔算話好期待
但一定期待過如果話S4都係S123同一個編劇
C打輪到你睇未
如果一開始係emily同金髮果個sheshe再同靚仔3p
我可能追緊
主流劇一定係爭仔 , netflix今年差唔多cut晒wlw劇
Emily瘦到得返棚骨搞左咁耐, 覺得Gabriel只係一個靚仔少少的廚房佬, Cam俾條女撩2撩無劇情舖墊已淪陷
下一季遇見Joe就好, 等Joe殺晒呢班麻煩人
睇完normal people
個ending睇到個心拿住拿住
睇個心拿住拿住
有個位睇唔明
np真係好好睇

阿媽重男輕女
同埋marianne老豆以前都係咁打佢老母
加上唔識表達

Connor同marianne階級同家庭都咁對立
但佢哋都一樣自卑
每次睇marianne覺得冇辦法令人愛佢都覺得sad
仲有Connor high school party之後一路行一路喊

另外
Connor老母都有份做bad sisters
好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞