美劇集中討論區(70) I Hate Suzie 2 |The Last of Us |Poker Face |烈子S5

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
上面講既severance都必睇
不過算係新劇暫時得一季未完

有結局既可以睇埋black mirror
動畫必睇rick and morty / love death robots / arcane
舊/大路經典可以試下fringe / lost / person of interest
可惜
唔該晒上面啲巴絲打
返去睇下severance先
睇咗上流落水狗
一路睇諗住如果有骨灰嬸就正了
Ridley Scott 係咪得閒返去拍異形啦
你一講完即刻有畫面
骨灰嬸係船上狂嘔
係, 骨灰嬸幾岩呢套戲
希望係啦
拍完兩套前傳就無左影
未睇排緊隊
睇埋少少戲+suzie & fleishman又輪到1月新劇殺到
the white lotus 開集special就係呢套戲
上流落水狗成套戲都好正
係act 2嘔既畫面太多, 搞到有d反胃
bafta唔是講笑

仲要Paul送咗條鏈俾daisy
so sweet
但現實真係一齊嘅話我會接受唔到佢哋分手
送鏈?!第1次知呢單野講多啲
又要重溫呢條片
https://twitter.com/normalpeoplebot/status/1401651235820687361

就算分手都會腦補佢地係好和平咁分開
再睇返np ending洗自己腦
送鏈??????
最近ship 緊paul & daisy, 好好ship
有錢人變到咁狼狽
套戲我覺得還好
不過臨尾我覺得有少少長
覺得似white lotus同yellowjackets溝埋一齊
所以劇情唔算超impressive
但講性別階級轉移權力幾得意
原來係呢條記得好似daisy interview都有拎過出黎曬
以為仲有私底下再送野
不過佢地之前cos fleabag priest ...係咪果陣開始
明明有gf都同daisy一pair咁cos
係囉 自己都冇錢 仲要養咁多個
佢冇講點解唔長住對夫婦都唔捨得
我都以為會變大個 點知又唔係
fans福利咋嘛
我又冇諗咁多
但個cosplay真係好正
我俾100分!!
想搵番套英劇定美劇 講複製人
個男主角去一間舖頭 有2個亞洲人serve佢
season 1最尾係男主角撞番自已個複製人
有無人記得
有冇人會睇The Lying Life of Adults
幾高分會開黎試下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞