美劇集中討論區(70) I Hate Suzie 2 |The Last of Us |Poker Face |烈子S5

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
今年好似無睇過鬼片
我仲要睇埋上面講果堆
套戲係講女主揾到條男屍,跟住穿咗去1991年同上咗7個人嘅身,目的係想知個男人點死同阻止件事發生
每集1個鐘內,好快睇晒
見到有套戲叫anne+
原來要睇左兩季劇先可以接住套戲睇
我睇晒,youtube 有s1

跟住有套heart shot,都唔知做乜鳩
彼女都ok既

無啦,就係咁多
套戲嘅女人都係大癲
個屋主量地好好笑

rec冇睇啊
鏡頭太fing驚睇到暈
佢一出場變左另一個pov幾特別
仲有幫佢地個路人住呢度幾十年隻野都冇入過黎呀
(下一秒)

應該唔會暈既碎料第1集高質好值得睇
上左7個人身聽落幾得意
咁要睇返多啲喇
tar都有少少恐怖片味
horror/thriller今年冇乜太多套睇過話覺得勁高質
但barbarian真係有驚喜好睇
first kill樣子已經輸在起跑線
仲未計劇情
快d播
mama最近還好嗎
https://www.instagram.com/p/CIgU4hSjCX2/
呢集好似係同佢老公一齊食飯果集好正
我重睇到ep4
仲要睇哂2個season先接到套戲嚟睇
btw好唔好睇

睇過the half of it,sheshe比例較少
講女主幫個男主追女二,結果自己鍾意咗女二
但女二幾靚女,女主普通人樣
agger已經冇劇情,仲要冇樣

差唔多時段個套heartstopper,淨係睇trailer都屌打first kill

netflix真係冇一套拎得出手嘅sheshe劇
First kill成套野根本on9
Yes
正式出街版係電視台有份出資拍,所以水準高好多
岩岩睇完 Fabelmans, 之後會睇 The Banshees of Inisherin , triangle of sadness

Bones and all 係咪麻麻?
見到EO 幾得意, 但搵唔到邊度睇
其實分3 part都幾正
睇完頭2 part到最後原生屋主個part
勁好陽光
但base on之前嘅經歷
我每秒都凝住有事發生

套rec有機會就搵嚟睇下啦
唔係大心臟
驚頂唔順
垃圾hbo go得s1
heartstopper

唔知有冇old news咗
前晚睇咗套 can you live forever
講90年代女主喺教會識咗個女仔
然後撻着咗
ending少 sad
套戲網上唔多人講
我覺得不錯
(冇平台睇到,我喺支那網睇
女主有少少少似rose leslie
所以覺得幾靚
仲要戴眼鏡!
https://youtu.be/S70MOiL45xI
Gap 原作者鋪梗路出s2
劣版twilight
Bookmarked 有時間就睇

真•禁忌的愛
Christianity background一聽就似會BE
S1埋尾結婚,S2講婚後生活
過兩日屌屌佢
唔知S3仲會唔會去搵佢

mbf s4 2023 有無機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞