美劇集中討論區(70) I Hate Suzie 2 |The Last of Us |Poker Face |烈子S5

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
最好唔好睇
或者淨睇limited series
舊年睇咗Wednesday/heartstopper/archive81/1899/stranger things
5套有2套都cancel
骨灰嬸is the best !!!!
wednesday+stranger things
大熱 呢d 穩陣
heartstopper續埋s3
安全
其他我無睇
有無人記得Living With Yourself? 想睇第2季
Golden globes 好多都好正路

Julia Garner 終於有golden globes
Even peters 都好
Paul Walter Hauser

Better call Saul 又冇
that’s why要拆nail
日頭整完,夜晚拆
Yes
Pink theory自家音譯歌詞
佢講嘢好好笑
啱口味就最好
最怕係有d人可能未必啱呢類以為係真兇殺
之後最尾睇完覺得underwhelmed
笑片心態同埋佢地臨尾失哂控鬧交唔信對方果啲位都做得幾intense
我都記得開頭係咁
但後尾好似有d追續戰又有人比其他人挾持定捉左就冇乜印象做咩事
呢套review要臨播先放
但見班critics漏漏地口風話正
咁好驚喎
好忠於原作喎好似話
睇個勢s2似會有同game一樣有part 2
會唔會超過game範圍就好難講對hbo有信心
好期待好少見game改篇劇咁成功
chernobyl編劇又勁吸引
睇trailer班配角2打6咁
新女又冇之前咁搶鏡冇動力
佢地如果生個b
個仔/女寫劇本會有幾屈機
因為game第一集真係寫得好肯照跟既話,高分係唔出奇
但第二集同屎無分別,如果照跟,S2唔會高分得去邊
eeaao好耐之前一路睇完都唔敢講其實唔啱睇/唔覺得好好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞