美劇集中討論區(70) I Hate Suzie 2 |The Last of Us |Poker Face |烈子S5

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
原來你講梗呢個
我冇睇過
可以話佢地fan service, 但佢兩個私底下係真frd, 為對方付出好多個種true frd, frd到打band個隻又見埋家長個種
我本身都覺得有d奇怪,睇返下面d片,有d角色無左
連intro都無出場,跟住comment有人解釋左
不過依家intro都有d人仲未出場,書無呢d角色所以我都唔識
同埋好彩佢唔係跟返trailer pilot個style去拍
依家好好多,睇得出好大upgrade

idolfactory應該新公司黎?我見下面得一套BL
好似話freenbecky都有份,我無睇
如果再出新劇搵返佢地都唔出奇,
但依家講呢d好似早左少少
同問,sad end就不了
呢個我睇過1集
我之前做過廚房
原來鬼佬廚房做野都係差唔多
帶返好多回憶比我
我仲未睇晒
Opening Ending , 傾向HAPPY
呢套要繼續睇埋佢好啲值得睇
好intense既工作環境
你之後睇落去 有集講佢地爆哂單好痴線
你地講果套泰劇其實係講咩
估唔到呢到都有人睇
trailer plot出果陣好多fans話唔掂
啲衫style唔得,佢哋有聽到意見執過
我仲係觀望梗未開黎睇
黎梗下年會有開新gl泰劇,其他人做的,好似都係書定漫畫改篇
臨尾果下對望
呢套好正當年ronney輸左oscar女配好戥佢唔抵
果陣話題都好勁竟然有人未睇過要快d去補返
骨灰嬸今季d劇情其實好笑過上季
整體s2都好睇過s1
經理脆弱一面寫得幾好s2清泉線
想睇後續
我都睇左兩三次
果陣cate同rooney成日一齊出黎promo好正好好J

啱先早兩日又咁啱見到有人提返carol
https://twitter.com/forbelivet/status/1604868030655107073
mia表示係咪想爭飯食
thanks
好耐冇見過佢地合體
hunter比條賓仔收埋咁耐
https://twitter.com/EuphoriaSource/status/1604883479501877248
之前唔得閒,放低左
半個鐘一集好fit啊
果時讀完書,窮到仆街跟個同學去做
貪佢包3餐,人工OK
但依家唔會屌 除非窮到要瞓街

次次星期6/日,大日大節都爆晒單
無講d咩,無咩劇情,就係睇兩個靚女sheshe
黎緊1月呢套好似同iwtv同一世界觀唔知會唔會crossover
https://twitter.com/horrornoar/status/1600611412367351808
trailer pilot真係好大進步空間
似網劇水準
依家sam個look好左好多
office都靚左

等得既話應該儲埋一次過binge,一星期一集好折磨
同唱歌唱10分鐘果條友一齊左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞