美劇集中討論區(70) I Hate Suzie 2 |The Last of Us |Poker Face |烈子S5

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
可能益左Mindy,我都睇左五集
Gabriel殘左好多,Aafie小黑腸charm好多唔鐘意cam條線,為寫而寫
成套戲只j sylvie
呢套好早出咗又見佢全年最高分
所以好快睇咗

放假諗住睇埋呢套好似外語片奧斯卡級
又係好鬼高分 見個故仔幾好feel咁碌twitter見呢套老是常出現
同埋套戲係normal people個cinematographer拍

x'mas未放已經開始諗緊農曆新年個假聽日開始放到新年得唔得
無啦啦加條女比cam
呢套都要sheshe
消失埋
拍完007可能以為可以上一線
但點知
mare應該係暫時最接近TD女版既劇
但都係想單case creepy啲 好似s1咁
黎緊s4個case好似有少少恐怖味
呢個
Executive producer 無乜意思,投資姐。反而係邊個writer 同 director

Issa López 好似唔多拍tv 喎

根據S2S3經歷,睇定啲先,唔會放一兩人名就好期待。
佢地唔定時架
鐘意就開 好多時玩突發
Ig tiktok都有

突然變左宣傳隊長
一樣下年先返工

呢套我都見高分
原來仲有np攝影加持
bookmark先

批准
陣間記得俾假紙
果陣係ig碌碌下story
無啦啦見到'betty'果條四眼妹爆大鑊
震驚啊
oh shit. look at the cast tho

似係恐怖類
thanks
this is definitely gay
case closed
痴線,玩到咁大
咁就無得捕住
好彩有人做backup

話時話,依家套劇係youtube每part基本上都有至少2m views
但都係要多d宣傳
reddit討論要開係thaiBL個sub
仲要無咩反應
尋日睇完bones and all
睇緊the devil’s hour
好creepy
尋晚睇到一半有啲驚熄電視瞓覺

女主有時會有預視
又會記得一啲未來嘅記憶
佢個仔木口木面
冇情緒反應
成日跟佢老母講嘢
仲會成日話間屋有人,但女主睇唔到
而女主嘅阿媽都係咁
個小朋友同hereditary個妹個vibe差唔多
全劇得6集
睇到ep4都唔係好get咩事
都幾有追看性
又唔算太高分
希望結局唔會浪費前面幾集嘅build up
關係,you say

btw,岩岩睇返,大家姐好似係trailer pilot藍色頭髮果條女
cut左果兩條女就係2家姐仲要換埋人
要吉返過位出嚟等Gabriel 再available, she she線個動機太差,唔like
可能整走英國佬
好似整走mindy條仔
同埋sylvie條仔咁
今晚睇埋佢
實力派幾個都正
唔知會唔會係類似wind river咁個背景好似有啲似
真係好想打柒佢阿婆

係呀 個兩條女傾唔掂數唔肯簽約 所以最後cut左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞