美劇集中討論區(70) I Hate Suzie 2 |The Last of Us |Poker Face |烈子S5

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
加油 等睇你report
都係買唔到
究竟有咩解讀
OMG
好似只會搵英國人?
我依家搵返
係Aaron Taylor Johnson
想要個再佬d
終於睇左the lost daughter
其實套戲係做乜鳩
is she a sicko?
如果係bodies bodies bodies
一開始懷疑lee pace就柒左
最鬼係harper
本身係恥笑緊佢地
嘈嘈下我都㷫埋
麥當勞叔叔髮色
竟然同小說一樣
如果finale 係用呢兩件婚紗
真係收貨啊
好睇係好睇
但究竟係咩事
早兩日冇人po
3月開始多人
Lucky Hank feat. Bob Odenkirk | New Series Premieres March 19 | AMC+
https://www.youtube.com/watch?v=6yCs4WKIlb8

Yellowjackets Season 2 Official Teaser | Yellowjackets | SHOWTIME
March 24
https://www.youtube.com/watch?v=_-c6jOGa9Fc
之前狂睇戲
但呢一兩個禮拜開始投入返追劇既懷抱
禮拜1戲肉開始
worst person上年都睇左唔錯
鐘意睇佢兩個互動
好過睇條cousin嘈住哂
通常播之前一個月有
The last of us 既主角係Joel同Ellie既父女情,Part 2 等左七年,新加入一個男人婆角色,同Ellie 對分50/50遊戲時間,即係你玩一埸Ellie,另一埸就強制玩男人婆,Joel喺早段已經被男人婆在Ellie面前用哥爾夫球棍殺死 ,你殺左個男主角,即刻要我下埸代入玩男人婆角色,再重頭了解佢的心路歷程,我無興趣 …..

之後就大家報仇報嚟報去,好啦,到最後Ellie同Dina同BB 三個人在農埸開心快樂生活,Joel既哥哥Tommy又出現一哭二鬧游說Ellie要為Joel報仇 …. Dina是反對的,最後Ellie偷偷走左搵男人婆報仇….. 被男人婆咬斷兩隻手指,去到最後一刻Ellie突然唔勒死男人婆放過佢 (仆街咁你一早聽Dina 話唔好去報仇啦)

結果係Ellie返農場已經人去樓空,Dina已經帶住bb 走咗,面對Joel送俾自己的結他,也因為無左兩隻手指彈唔到 this is the ending

呢個就係Neil搞出嚟既劇情,fans 等左七年的結局,個創傷比KE ending 還深
幫間hair product 公司做直播帶貨
所以連帶佢地要柒埋個頭
仲要強制睇男人婆同佬扑野
劇完全係取其精華,去其糟粕
小說完全搞唔掂
小說作者寫咗GAP續集,狗血垃圾嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞