美劇集中討論區(70) I Hate Suzie 2 |The Last of Us |Poker Face |烈子S5

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
都ok既,佢係寫實,唔係浪漫果種
其實s1 1個鐘就睇完
https://www.youtube.com/playlist?list=PLvltD2HcPiLUQAWo1x-K8exQBMD91TbdR
s2 有電視台接手,變左正常20分鐘一集
電影直頭上netflix
所以咩都有可能

the half of it 緊係睇過
netflix放得入口果d都睇左
heartstopper 同young royals 仲未睇
我以為佢話正式版amateur
依家d日韓劇都係差唔多之嘛
聽日瞓醒又有得睇
興奮
the comment section is a gold mine
唔怪得你地玩twitter
下面條友,繁體書都有
今日冇得睇,下個禮拜先有
經過Becky本人認證
Mon要湊2個細路
唔係1細路,1 cham cham
I can't hear you
I'm in denial
https://twitter.com/CultureCrave/status/1608857791145611266

1. House of the Dragon
2. The Lord of the Rings: Rings of Power
3. The Boys
4. Moon Knight
5. Halo
6. Obi-Wan Kenobi
7. The Book of Boba Fett
8. Stranger Things
9. She-Hulk: Attorney at Law
10. Andor
好驚突然話佢有咩事
見啲人話可能要2024
今年暫時最愛tar
係喎痴撚線
自家野都放棄成咁
睇完其實想知多啲個背景歷史好癲

日頭睇真心好緊張好好睇
bones and all當小品戲我覺得唔錯
eo好似未放上網
Bones and all 係小品?有時間睇吓

EO 未有呀,living 都好似冇
今年大部分時間都係睇live劇
我無聊諗住紀錄下咁樣睇劇一年會睇到幾多套
(新舊劇一齊計)
原來都有50套
對大家嚟講可能算少
但我破咗自己紀錄
最癲個期我諗係4月-6月?
記得個段時間一星期有成3-4套劇追緊
諗起都開心

宜家都鍾意睇live
binge watch反而有時唔記得劇情同細節

由於係今年先睇得咁癲
所以都識咗好多喜愛角色
希望出年繼續一齊圍爐睇好劇
大家身體健康啊
啊啊啊仲未睇 等我快啲買飛先
慘慘豬
咁都有得count
有冇Ching睇完星爵套終極名單有冇包膠
即係最唔想俾錢HBO
Fleishman 就咁就完左

Happy New Year!!!!!
Happy New Year!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞