美劇集中討論區(70) I Hate Suzie 2 |The Last of Us |Poker Face |烈子S5

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
https://twitter.com/davidopie/status/1612375846358061057?s=46&t=VShIyYVlU0u6HyXyIHeYUA

Netflix啲嘢真係出埋season 2先好睇
睇完第一季就cut真係嘥時間
你想要咩source? BT囉
Becky個schedule由早上4點開始,大癲
佢真係忙到傻
又要做gym+yoga+讀書+做嘢
日日都4點起身,respect

唔記得係邊到睇到
佢跌斷腳個排冇得郁,反而失眠,要食安眠藥
成單嘢都幾癲,精力無從發洩,反而導致失眠
斷腳仲要繼續拍唔停工&出event個下先慘
佢真係好努力 respect +1

今集Ep7你有冇睇到佢個行路替身(Sam係公司G/F拉mon去後行傾計個幕),替身好肥

今季好完啦爛到唔想再睇
https://twitter.com/FilmUpdates/status/1612994111476469760?s=20&t=gIp1hqgDV2s8tvhQ4nUpNg

贏咗cate
但我2套都未睇
今個禮拜睇咗everthing先
comedy喎,都唔係同一個cat
係喎搞錯咗
睇埋分數先考慮
冇乜意欲開
呢套又唔撚cut
超爛
tanya
Resumed左冇事了
我無睇過malignant
official trailer where is it
下集佢地好似 那個了唷

原來係咁
我開頭覺得最勁係,佢地仲識唱歌
呢排日日都有聽
or睇兩季完到既劇唔係又3季內cancel
唔係講笑,我無上開twitter
依家上黎呢到睇就得

恭喜Peppa pig
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞