美劇集中討論區(70) I Hate Suzie 2 |The Last of Us |Poker Face |烈子S5

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
其實前面可以講多d krista
對後面劇情咁重要
same西部野真係冇乜意欲睇唔知點解
呢套同N記套Godless係少數有睇

top of the lake S1好睇值得睇
呢套算出名以為你實睇過
冇想像中好睇可能期望太高
早排睇過既戲都好睇過呢套
(唯一仲有nope唔係咁啱口味)
鐘意anya/想睇可以照睇未至於伏到走人
但睇完自己心諗有啲吓咁就完左既感覺
想睇咩類型
paul好貼地既感覺
好勁呀佢 拍完np之後咁成功咁多高質戲拍
好夢幻如果佢地一齊
其實睇完np都覺得有冇搞錯 點解佢地現實冇撻著
快d一齊啦
唯一鍾意,the good the bad and the ugly
西部片=依家既marvel
you get the idea
when it’s entirely possible that she’s actually just a very nice person who tries to help young female musicians and is rather imperfect.

痴撚線
我都唔知咩係真
咁hold住先

有無睇heartstopper
我終於睇左
好好睇
咩都睇下咁
比較鍾意scifi野
hbo套raised by wolves 同 westworld又比人斬左
severance
呢套唔使好用腦 唔使估太多 跟住佢行就得
有時睇扭橋睇到攰又要諗套嘢有咩陰謀
無錯
簡簡單單
最緊要好feel
有無睇過呢套

or netflix anne with an e
睇完好C伏
上網睇過好似話irish唔畀領養定點
定cait原本屋企想當佢工人咁使
冇 bookmarked
又唔洗正式領養
長住其實都ok?
反正本身個老豆食煙飲酒爛賭玩女人
都唔係有咩錢
養少個咪仲好
我本身以為個plan係長住,點知得個暑假
阿爾卑斯山既風景
Yellowstone review 好似幾唔錯,都有諗過
飄零燕
我同我媽一齊睇臨尾跑出去果度佢睇到嗌咗
同埋cait跑去拎信個scene
佢以為會套戲會講佢跑跑下之後下個shot會影佢變左大人我都幾想睇呢個發展
Raised by wolves 幾正架,唉
Westworld 就值得嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞