美劇集中討論區(70) I Hate Suzie 2 |The Last of Us |Poker Face |烈子S5

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
點解開槍射helen,唔射埋多事佬blanc
點解唯一一條napkin,拎出黎揚黎揚去
人地唔燒你都搶左你啦
蒙娜麗莎係幾癲既
Bodies Bodies Bodies掂唔掂?
knives out 2 個尾
我都未
常識查案位冇好認真深究
但覺得今集好笑過上集好多笑位
同埋可能幾鐘意睇同一件事但另一個pov講返真相呢個手法
睇返benoit同helen啲互動好爽
睇完感想覺得1同2都各有各好睇
開頭覺得麻麻
但中段開始發癲就好睇
rachel sennott勁撚好笑
本身以為佢有留返一手仲有咩殺手鐧未出
呢班友唔洗去white lotus
直頭包起個島黎玩white lotus
又係好似上集咁,成班友性格/政治傾向唔同,但更加極端
所以更加好笑
咁睇呢套先
其實放火唔係講唔通
但想睇佢有咩招outsmart佢
係有少少失望
咁可能唔啱你
但全部都嘔得幾好笑
冇錯
haru絲有冇上水

我接受唔到話睇錯嘢
係,99地睇完算,唔會話好睇
我都有諗起white lotus
不過呢套冇乜時間比班guest各自發揮班女人其實好有潛力幾搞笑
佢臨尾比多次機會班人幫手果下
真係諗住佢有絕招未出所以先問佢地
結果係弱咗啲跌落地揦返拃沙
有時間睇下先
今年都算睇得多戲2022睇過既戲都唔錯幾好睇
仲有套emily the criminal aubrey plaza做女主聽講都幾好睇
本來對TLOU呢套野都幾期待, 點知睇左套野既角色制作訪問, 出現Neil Druckmann, 當堂唔係好想睇
因為chernobyl編劇 x hbo先想睇
呢套認真就輸了
industry harper都ok搶鏡
佢地幾條女好嘈不過幾個都正
tumblr見到
仲有irma vep痴線婆活躍緊特登改圖改到佢地一齊
2022 好似睇落幾多好嘢
呢排冇睇劇我都追緊啲戲睇
上星期先睇the worst person in the world
好睇
Emily已經喺watchlist
keep住師徒關係係最好
大家互屌下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞