美劇集中討論區(70) I Hate Suzie 2 |The Last of Us |Poker Face |烈子S5

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
好彩我中途都係hea睇當背景聲
開頭幾集都仲有d希望之後會好睇...
我奄尖開但so far呢排睇呢堆戲都覺得幾好睇
普遍都係高分戲正常唔會差得去邊
係好睇果啲先講多幾句
如果覺得唔啱口味就冇出聲
覺得the menu算係最唔好睇果套

banshees of inisherin仲睇緊 未睇哂
最愛恐怖片
導演如果拍下恐怖片應該好有潛力
得閒追下reddit個討論post
原本以為會唔啱口味
但睇睇下又幾好睇幾intense
top of the lake導演
係囉好多人話懷疑olga係咪真
但點解釋搵佢獨奏 / 老婆呷醋etc..
個角色冇乜可能係ff出黎

覺得一係olga知tar本身係咩人 所以一開始就引佢等上位
喺果度落車都係煙幕 廢事比佢知住邊
一係就佢真係經廢墟條路返屋企睇佢都係窮窮地

Paul啲訪問話同phoebe一齊好開心架喎
daisy散咗好耐
可能我old news冇乜點跟

點都好
個fans犀利到見到主角仲要咁啱有書喺手
幸福
劇荒 完全唔知睇乜好
fleishman is in trouble
i hate suzie
之後等last of us
之前係架
但最近成日傳phoebe bridgers同另一條友有路
跟住又好似少見paul同phoebe一齊出現
daisy果邊真係唔知冇乜點見影到佢同bf
成日都係見np條友同佢行街
想paul同daisy一齊囉

一定係有咩活動先會帶定書
冇理由隨身帶住仲要咁啱撞到咁癲
Paul
覺得佢成個image好穩重
好有安全感
如果佢哋一齊嘅話有少少唔真實
不過我gchi
啱啱追完bcs, 有無咩劇介紹
新手睇美劇, 淨係睇咗bcs bb dark brooklyn99

btw 搭單問yellowstone好唔好睇, 同埋邊度有得睇?我見amazon prime要買逐季黎睇
最尾跑果度喊咗
夜晚沙灘對話 做個quite girl都可以係好事
the menu係真係伏定係睇唔睇都得?
有d想睇
麻麻地西部牛仔
見奧斯卡大熱先湊下熱鬧
未睇過top of the lake
oh shit....
可能真係穿過果到,就係咁簡單

佢應該真係想利用tar
好似當初佢利用老婆咁
陰謀論
放低舊餅say sorry
我一早知佢係好人
前面都係佢做和事佬

本身好怕係鬼片/性侵/abuse
因為係你介紹
呢兩公婆真係慘,咁有愛心但無仔女
仆街老豆就生一堆
最尾好似嬲爆爆咁行埋去
明明無人得罪佢
what a prick
好想佢地收養咗cait
btw覺得呢個故仔如果比宮崎駿果啲拍做動畫戲應該都好正
好王道既懶係cool之後慢慢有感情相處
同埋嬸嬸全程都好正好溫柔張床褥喊咗

當我係咩人
咩類型都睇架喎
睇返開頭佢地第1次食餐飯都feel到佢有機心
不過tar都唔係好人想睇佢同助手&krista以前係點
最尾我都覺得好sad,點解一定要返屋企
小學雞果陣暑假我去個親戚到住
到最尾我都好唔開心

仲唔比人地退休
通常你無咁簡單
搞到我全程緊張,直到出credit
點知原來真係咁簡單
真係估你唔到
我最鍾意睇呢種
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞