美劇集中討論區(70) I Hate Suzie 2 |The Last of Us |Poker Face |烈子S5

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
呢套個景都幾靚

仲有d creepy 估下邊個死

n年前睇過Christmas carol 唔記得曬
wow 估唔到你咁專業
其實想同你講聲thank you
唔係你我到依家都唔會知有呢套劇
you are the goat
今年都係睇happiest season
唔記得晒劇情
You’re welcome
跟據小說情節,下集開始會有虐位 (推倒係床果個好似係加料情節黎)
我都睇左小說
因為我依家好怕睇果d結局係分手, 是但一個死/兩個都死果種
有得知我一定要知左先
劇係加左d新角色同新情節
但我覺得後面有野要cut,唔係12集唔夠講
如果無S2既話
冇睇過呢套
Carol 好睇, 經常都翻刷呢套
終於睇完the white lotus
S2 除左骨灰嬸條line 一般
其他line 都好好睇
孫仔咁靚仔點可以純到咁
經理有苦說不出既感覺好慘
有冇人睇 Tulsa King? 史太濃仲講到對白
泰妹始祖Yes or No 隔咗十幾年仍然fans service
吓 咁你要睇了 正嘢嚟
我冇睇晒(因為冇時間) 我都係問frd拎劇情
有得出S2我都想呀 ep5好癲,日幾其中1part 已經破左200萬view
最近trailer pilot過埋4m view btw前導片另外個2pair CP腰斬左,其中一pair直頭連正片都冇得出演 都正常ge, 冇人想睇其他 大家淨係想睇sam mon

我見佢地公司密謀梗出另一套GL,因為最近係twitter 問人有冇小說recommendation 如果真係出,一定要搵番freenbeck做主CP 冇一pair個chemistry 可以大得過佢兩個 戲裡戲外都咁caring for each other&咁姬
???
呢套好睇
50年代背景好正
第一次lunch同最後(即opening個餐)內容互相呼應
但大家關係已經唔同咗
高手攝影又係
Yes or no 泰國GL電影
女主角好靚女
係呀!!! 好鐘意首尾呼應同埋畫面好正
成日都翻睇呢套
Cate 女王萬歲
咩叫yes or no get唔到 係呀 first Thai full GL drama , 套野算係食左頭啖湯&演員之間chemistry好夠&劇情又幾好所以咁爆
Becky係好靚女mix黎 (British x Thai) 老豆英國人老母泰國人
Freen係睇睇下開始順眼,加上角色lady boss khun sam加乘

white lotus s2
另外有冇睇過 i hate suzie?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞