美劇集中討論區(70) I Hate Suzie 2 |The Last of Us |Poker Face |烈子S5

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
之前見到大家comment 都預撚左了
睇咗頭一集suzie
佢part舞
呢個組合
如果整季true detective係呢兩個女人 ...
會尖叫咗
https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1610277290222714882
我都有d蠢
呢套都算ok,
之前睇the power of the dog仲慘
ok啊,唔會悶(好多恐怖片我都覺得悶)
-----------------------------------------------------
未啊,本身無諗住睇
你介紹我就睇下啦
邊有ghost
疑神疑鬼姐
幾幕都有鬼出現 tar睇唔到 係觀眾視角見到
hill house咁樣
呢排瘋狂傳paul同phoebe bridgers分手
佢又最近成日同daisy一齊好多幻想
呢個fans就發達比本np佢地簽好正
https://twitter.com/shamelou/status/1609236784373702656

其實係心魔黎
係象徵
嚇我唔到
甚麼鬼都不怕

btw幾鐘意佢跑步聽到尖叫果幕
現實聽到真係嚇到瀨
事後睇返原來話果下尖叫聲係喺blair witch度抽出黎
power of the dog幾好睇
仲重睇緊未睇s2
rewatch先醒起呢套其實係胃痛劇
睇完覺得屌 如果cancel左就好笑
但心諗邊有可能 話哂dark班底 佢地又同netflix簽左新deal
點知好波

少數睇哂但見佢比人cancel都唔嬲既劇不過見外國好多人好嬲
平時覺得只有套劇係好睇都cancel先值得唔抵
the oanever forget
你應該冇睇啦
power of the dog個感覺好一d
睇完一次望番轉頭明咗好多

tar就回頭再睇細節都唔太明

依家每年出咁多新劇又好多舊劇回歸好易50套

期待
3月4月開始好精彩 hbo一大堆 (淨係succession都已經)
又有yellowjackets daisy jones / apple有套戰爭劇好似band of brothers級
應該仲有一堆劇未公佈
好鐘意兔icon好多個都好抵死
我睇睇下覺得唔對路
直接飛去最未果集
正式宣佈
the quiet girl最好睇
其他全部鳩
本身我係懷疑olga
送佢返屋企,遞公仔果下好怪
跟住tar行入去,個地方好似荒廢左咁
會唔會其實無olga呢個人
但唔係喎,真係有喎
或者件事係咪佢幻想出黎
跟住就show佢真係有傷
本身諗住斷背山
和好左,原來都係要做鳩佢
睇返人地講,前面已經有暗示過結局...
佢有d位好似超自然咁係麻煩
果d一律當佢幻覺/疑神疑鬼
最重要係最尾"揼邪骨"同concert
明左就算
我其實未睇但會睇

恐怖片我自己就麻麻地
絲打成日都好positive,有冇邊套你話唔好睇架

不過bones and all 睇左trailer 自己就覺得唔係好吸引,會睇左其他野先
冇呀 但我之前見你地d comments咁好笑 已經唔會想睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞