aco真係無敵 唔信入黎解釋比你聽

606 回覆
228 Like 40 Dislike
Ho/ labour officer
同入境海關 散仔 比較
有冇話邊份比較有優勢

屌你用labour officer同散仔比

入職薪水 都差好遠

HO starting $20,060
IA starting $19,225
相差 $835
同入境海關 散仔 比較
有冇話邊份比較有優勢

入職薪水 都差好遠

相差 $835

每個pt都差好遠啦
同入境海關 散仔 比較
有冇話邊份比較有優勢

入職薪水 都差好遠

相差 $835

員佐級跳一個PT係得幾舊架
長遠HO屌打IA
其實樓豬都算狗 自己入左jre d officer 推9人入aco

睇你要咩
我果邊eo級或以上, 署長以下果d全部有番工無放工(當然同big 4 果d無得比)
double人工 double workload

其實d eo有咩忙 所以最煩最多step既野都係我地呢d ca aco做哂 佢地淨係睇下我地做既野+簽名

新人上場忙到仆街
都係ACO好 hea下hea下
pish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞