aco真係無敵 唔信入黎解釋比你聽

606 回覆
228 Like 40 Dislike
襯臨綠帽前 中出佢多幾鑊算。
點睇?

OK, 我接手

大左肚你都要?

飲人奶

仲有便宜仔

RD信大家收到未
Aco個package係無敵,不過d工作內容好19,如果大學畢業派你去counter做六年,六年返工無得玩手機,你仲會唔會想做
Aco個package係無敵,不過d工作內容好19,如果大學畢業派你去counter做六年,六年返工無得玩手機,你仲會唔會想做

唔好醜化counter位

咁你講解下,我見有人派左去運輸署坐counter 做唔停 手機都唔敢拎出黎用

咁你講解下,我見有人派左去運輸署坐counter 做唔停 手機都唔敢拎出黎用

係呀,
一星期有幾日打哂蛇餅,
無論人牌定車牌。
但你會體驗團隊合作精神,
清唔哂d人大家都冇得收工。

我睇到唔係幾日,係每日,返工日日做唔停,唔比用手機,仲要去廁所都要限時限次數,好似做馬會咁,日日咁樣真係人都癲,我諗好多想做aco既人應該誤解左aco剩係做office admin,其實唔知原來咁多counter位

係呀,
一星期有幾日打哂蛇餅,
無論人牌定車牌。
但你會體驗團隊合作精神,
清唔哂d人大家都冇得收工。

我睇到唔係幾日,係每日,返工日日做唔停,唔比用手機,仲要去廁所都要限時限次數,好似做馬會咁,日日咁樣真係人都癲,我諗好多想做aco既人應該誤解左aco剩係做office admin,其實唔知原來咁多counter位

愈早走成本愈低,派到西位都係要搵定後路

我見aco好多counter位,應該全部都好西,點解仲有大學生做
我見圖書館d19 aco 日日無野做与淘寶睇野架炸wo。。。
大家aco加油。
我自己去eo-equivalent的位做 可能有機會合作同埋出名辛苦到pk
我見圖書館d19 aco 日日無野做与淘寶睇野架炸wo。。。

拉巴聽聞有ca 可以點ca去做。 有埋wife data都慳返
睇錯AOC。。。

圖書館要返shift呀
一grad就有Aco 做
23歲

巴打咩background?

恭喜他搵到逃生門

準時放工

好多人話aco要瘋狂ot wor.

我果邊果啲好多自願ot 話好想要錢
其實aco有幾多成係正常back office好位?
我waiting list好驚中伏犧牲左本身份工

圖書館要返shift呀

shift 08-21?
其實aco有幾多成係正常back office好位?
我waiting list好驚中伏犧牲左本身份工

如果減薪太多就唔好入喇

減4千幾蚊左右,但係政府工穩定過出面好多嘛
Ca 又點睇?
Ca 又點睇?

大學生不了

圖書館要返shift呀

你星期日/公眾假期落圖書館睇吓佢開唔開

圖書館要返shift呀

你星期日/公眾假期落圖書館睇吓佢開唔開

但都係每個禮拜番40個鐘姐,平時執書上書又有班外判比佢地點東點西。

最忙咪臨收館果下多人借還書,老點班外判幫手就ok啦。

坐係mml,cic房班aco真係無野做架wo。幾何有人入去借報紙,借書吖。
係房入面玩哂手機都沒人理啦。。。
大家aco加油。
我自己去eo-equivalent的位做 可能有機會合作同埋出名辛苦到pk

有咩offer?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞