aco真係無敵 唔信入黎解釋比你聽

606 回覆
228 Like 40 Dislike
當你d fd 煩緊十幾萬維修費點比時, 你已經係公屋吹緊冷氣幫下仔女鋪入aco
睇到呢到笑撚左出聲

你地唔好再講排公屋!
20歲入,
40 歲都未必排到你,
同街外人輪候時間分別唔大!

拎住pt15 都重有得等公屋都算係咁

呢樣係現今樓價cls時 根本已值2。3百萬

唔結婚緊係廿年都上唔到啦

連登咁多靚仔巴打
是但都搵到個胖啦
好快上樓
話唔好果班人咪又係去apply, 身體卻很誠實
話唔好果班人咪又係去apply, 身體卻很誠實

連登仔不嬲口裡說不。。
睇下個aco post 推到呢
push
就放大榜啦
各位準aco add oil
打字果part好撚難搞
打字果part好撚難搞

梗係interview難搞
晚晚630就返到屋企門口
真係叫有番夜晚既生活先啦
晚晚630就返到屋企門口
真係叫有番夜晚既生活先啦

work life balance
aco
aco

aco

想要入aco的人 快d入黎本post
唔係祝佢地永遠入唔到aco
問多一句 有冇fg 有aco offer
八大垃圾科冇料做eo既好多去做aco

8大冇料讀神科/ao

咁又唔好諗到自己考到aco就好勁咁
你諗下aco係多人爭 但同你爭嗰啲人係咩質素先得架
真係勁嗰啲都唔洗去考aco啦

同埋雖然話aco仲可以升co sco
但聽講好多人攞咗十年A report都未升
乜真係咁易升咩

report比A要寫解釋
你估你老細得唔得閒執屎上身比A你?
新人一定拎B/C
比你做耐左根本WFC A定B定C
升CO,屌你樓主真係食左大頭菜

不過宜家咁多後生仔考D 2A3O位
做左無耐比個FG 入來騎著你
做你老細, 我睇你笑定喊好

點騎,過咗bar俾面色佢睇都得

你咪試下, 你覺得人地玩你易D
定你玩人易D?

大把老seafood低層仲惡過d ao啦

咁你係咪老seafood?
唔係就收皮啦

不過睇你個款都唔係公務員
完全唔識政府入面D運作

屌你老母臭嘿
消防員夠英勇啦

咪又係比fg officer騎住來玩

新豬入去就想騎人比人玩死都唔知咩事

咁又唔好諗到自己考到aco就好勁咁
你諗下aco係多人爭 但同你爭嗰啲人係咩質素先得架
真係勁嗰啲都唔洗去考aco啦

同埋雖然話aco仲可以升co sco
但聽講好多人攞咗十年A report都未升
乜真係咁易升咩

report比A要寫解釋
你估你老細得唔得閒執屎上身比A你?
新人一定拎B/C
比你做耐左根本WFC A定B定C
升CO,屌你樓主真係食左大頭菜

不過宜家咁多後生仔考D 2A3O位
做左無耐比個FG 入來騎著你
做你老細, 我睇你笑定喊好

定你玩人易D?

唔係就收皮啦

完全唔識政府入面D運作

屌你老母臭嘿
消防員夠英勇啦

咁講 咩政府工都死啦 除左最頂端的ao.

定你玩人易D?

唔係就收皮啦

完全唔識政府入面D運作

屌你老母臭嘿
消防員夠英勇啦

咁講 咩政府工都死啦 除左最頂端的ao.

事實上政府工 新入去 唔想比老屎忽玩,日子難過 就唔好諗住擺上司款

唔似出面私人工下屬唔聽話就可以炒人
政府工老屎忽先唔怕你
有degree 走去做aco 係唔係好撚廢

睇你讀咩姐
你讀工程果D就梗係廢啦

你有見過我講讀咩
真係讀engine

人地讀N展霉霉地考個AE
都幾乎包生仔考到牌就起薪點4X

你做ACO曉飛都好
一世都去唔到人地個起薪

講係咁講,product engineering個類乞食,你要電機,土木先有用

咪係 個個話工程好。其實好多連屎都冇得食
真心要快啲apply
有degree 走去做aco 係唔係好撚廢

睇你讀咩姐
你讀工程果D就梗係廢啦

你有見過我講讀咩
真係讀engine

人地讀N展霉霉地考個AE
都幾乎包生仔考到牌就起薪點4X

你做ACO曉飛都好
一世都去唔到人地個起薪

講係咁講,product engineering個類乞食,你要電機,土木先有用

咪係 個個話工程好。其實好多連屎都冇得食

係香港個個一聽到工程就以為係起樓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞