aco真係無敵 唔信入黎解釋比你聽

606 回覆
228 Like 40 Dislike

點騎,過咗bar俾面色佢睇都得

你咪試下, 你覺得人地玩你易D
定你玩人易D?

大把老seafood低層仲惡過d ao啦

咁你係咪老seafood?
唔係就收皮啦

不過睇你個款都唔係公務員
完全唔識政府入面D運作

屌你老母臭嘿
消防員夠英勇啦

咪又係比fg officer騎住來玩

新豬入去就想騎人比人玩死都唔知咩事

咁講 咩政府工都死啦 除左最頂端的ao.

事實上政府工 新入去 唔想比老屎忽玩,日子難過 就唔好諗住擺上司款

唔似出面私人工下屬唔聽話就可以炒人
政府工老屎忽先唔怕你

我成日見到一個CO老屎忽同一個ACO老屎忽係咁開火互片 真係好正
你話eo, ao就吹奏姐

唔係話aco唔好, 佢只係可以岩岩好, 係現時做到你生活基本需要

如果做到eo, 生活會過得更好, 下一代既生活會更加好

Aco都30k max,唔止基本啦下話

想考eo就咪做aco
做私人工吹下水好過
就算有Interview, ceo 同seo 你咁柒做aco
都唔方會請你
因為係佢地心目中clerical等於弱智
最後一星期

唔係話aco唔好, 佢只係可以岩岩好, 係現時做到你生活基本需要

想考eo就咪做aco
做私人工吹下水好過
就算有Interview, ceo 同seo 你咁柒做aco
都唔方會請你

pro grade睇 general grade都覺得全部都係弱智
到eo望返clerical又係咁

想考eo就咪做aco
做私人工吹下水好過
都唔方會請你

pro grade睇 general grade都覺得全部都係弱智
到eo望返clerical又係咁

事實就係咁 係咁要同上面比 都唔知為咩… Aco 話明易入性價比高。係都要拎二百幾個人爭一個位的eo黎比。
講到要入就入到咁。
不過我都知連登個個fg 50k dse 35分 18歲2個PhD學位架啦 梗係報ao好過啦

想考eo就咪做aco
做私人工吹下水好過
都唔方會請你

唔考eo可以考其他
英文先係重點

其實好多2a3o位請aco
連登仔個個都AO黎,
樓主真係井底之蛙,
自已廢唔好以為其他人都係廢啦
連登仔個個都AO黎,
樓主真係井底之蛙,
自已廢唔好以為其他人都係廢啦

my bad
打風push
打風push

其實你自己係咪都係ACO黎
係咁吹奏人去考
打風push

係咁吹奏人去考

好想入。。
但冇offer
打風push

係咁吹奏人去考

好想入。。
但冇offer

騷年太天真

仲以為現職
打風push

係咁吹奏人去考

好想入。。
但冇offer

騷年太天真

仲以為現職

我都想
利申:有屋企人做aco
唔記得講呢家間居屋都係老母做aco果陣買落

我阿爺做ACO果時間屋傳到落黎
依家我老豆月入5000夠洗,ACO萬歲

我阿爺做ACO果時間屋傳到落黎
依家我老豆月入5000夠洗,ACO萬歲

等我入到aco
要幫仔女鋪定路
Hd學歷做ca點睇
又唔請我,有西用咩
如果同時有eo同aco offer係咪aco好啲

eo ofc
Hd學歷做ca點睇

冇眼睇

hd都要睇咩科 最好一路做野一路讀返個degree返黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞