aco真係無敵 唔信入黎解釋比你聽

606 回覆
228 Like 40 Dislike
姦房三臭雞死撚左落地獄啦屌你老母

我今屆都係姦房
好啦 以下開放比大家屌Eo
我自己中出陳偉先
希望入到好位

巴打恭喜曬

我考左兩次都先有waiting,人都老

遲左少少姐 30歲前都仲大把世界

廿尾喇今年

到50時你就會好高興自己選左aco
今年黎左個fresh grad. 幼幼
希望入到好位

巴打恭喜曬

廿尾喇今年

但aco都有個缺點 就係6年轉一次位,做35年即係轉5-6次左右,即係有5-6次機會擔心轉西位
希望入到好位

巴打恭喜曬

廿尾喇今年

但aco都有個缺點 就係6年轉一次位,做35年即係轉5-6次左右,即係有5-6次機會擔心轉西位

但你甘心成3-4x年坐同一個位咩 有得調下都好呀

同一個位做得耐其實好撚悶

巴打恭喜曬

廿尾喇今年

如果調去差左既位,唔調好過調

巴打恭喜曬

廿尾喇今年

如果調去差左既位,唔調好過調

拎住3皮幾 果時冇人炒到你
d野拖長黎做啦

咩dept?

好怕條女做左aco後帽我

咩dept?

好有可能識左eo飛左你

你話eo, ao就吹奏姐

唔係話aco唔好, 佢只係可以岩岩好, 係現時做到你生活基本需要

如果做到eo, 生活會過得更好, 下一代既生活會更加好

Aco都30k max,唔止基本啦下話

想考eo就咪做aco
做私人工吹下水好過
就算有Interview, ceo 同seo 你咁柒做aco
都唔方會請你
因為係佢地心目中clerical等於弱智

pro grade睇 general grade都覺得全部都係弱智
到eo望返clerical又係咁

因為上一代既公務員生態真係咁

但到左八十後九十後就…
大家差唔會太遠
有degree 走去做aco 係唔係好撚廢

屌,而家2017 年啦,有幾多人淨係得中五學歷呀
讀完中學唔夠分果d個個走去報hd, asso呢d水泡讀,再講,而家學歷扁值,讀樹仁又話係u,讀嶺南又話係u,讀ou又話係u,而家恆管又話自己係u,問心同三大比有用咩

其實報程難易度唔會差得遠
你畢到業唔會差你眼中既三大太多。
只係易會難出
唔通人地十幾歲時衰過一次,你唔比人敗者復活﹖
有degree 走去做aco 係唔係好撚廢

屌,而家2017 年啦,有幾多人淨係得中五學歷呀
讀完中學唔夠分果d個個走去報hd, asso呢d水泡讀,再講,而家學歷扁值,讀樹仁又話係u,讀嶺南又話係u,讀ou又話係u,而家恆管又話自己係u,問心同三大比有用咩

其實報程難易度唔會差得遠
你畢到業唔會差你眼中既三大太多。
只係易會難出
唔通人地十幾歲時衰過一次,你唔比人敗者復活﹖

人比人 比死人。
有人覺得公屋實實用用咁夠住咪好。
有人非港島海景樓不住

咩dept?

好有可能識左eo飛左你

帽事既

咩dept?

好有可能識左eo飛左你

D男同事日日:
On9 好心大學生就咪搶aco啦

咩dept?

好有可能識左eo飛左你

D男同事日日:

Aco呢d低層工d女的西最痕
襯臨綠帽前 中出佢多幾鑊算。
點睇?

咩dept?

好有可能識左eo飛左你

D男同事日日:

Aco呢d低層工d女的西最痕

不要再說了
垃成班垃圾ACO圍爐
aco廢青
你入到先講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞