Sony:微軟收購遊戲商 目的在讓 PlayStation 變任天堂

651 回覆
314 Like 12 Dislike
就當係取消金會員,

超過五百款全新&舊遊戲 ÷ 正價一個月$79

我怕用手制玩會變弱智大佬好似術士咁上咁多詛咒邊做到
halo瘋狂玩
去到日本sony店都冇,cls
佢摺得SIE Japan
即係話俾你聽佢唔會再出自家日系game
再對比下pokemon centre......
繼續抽ps5啦
真咩家機掌機都贏左好多年喎
pokemon呢個IP已經講緊係屈到無論點hea整都會上銷量榜前幾
新力幾時識爭氣,ps5機都冇玩條撚

p.s. 有xsx同switch大電×switch oled
XGP係有d料到,幾多獨立廠商game可以玩,感覺係想同steam競爭多過打PS。
玩英系、美系同歐系game,不如唔爭在買埋xss or xsx
佢地全球玩打手用盡手段又破壞又唱衰乜嘢方法用盡
夾硬整死online game硬搶onlinegame啲客點講
我信sony唔會收皮
等於pokemon出新作點lag機都大賣咁
有sony死忠 sony點會死
留名等睇vr2大賣
今次明顯係GF技術問題多過switch機能不足
你望下zelda/Xenoblade有冇好似佢咁
價都未加日日估
加左果啲又唔提
衣家好易買 肯bundle戰神就有,話哂自家大作
真係無得賴機能

利申: 己棄,等patch
叉雞任豚@囲炉裏

完全就係
賣俾 MS 好過啦
攬住為乜

老任啲自家 game 你搬去其他平台都唔 work
動森 / Mario Kart 就係要喺老任部機度先發揮到
嗰幾隻大作喺 PS5 玩有咩優勢?
屌罪大不思進取
出返捉馬騮 patapon 俾我再講
死攬住啲 IP 過世又唔撚出新 game
新 IP 又喺到玩左膠劇情
好撚嬲
唔會發生
Minecraft 開 shader 加 pokemon mod 係你最接近嘅 option
老任啲機永遠落後一個世代
仲有 Spuare Enix
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞