Sony:微軟收購遊戲商 目的在讓 PlayStation 變任天堂

651 回覆
314 Like 12 Dislike
咁Pokémon Centre同佢定位又唔同嘅,講真佢都無機賣,開咁多把撚咩
老任真係錯有錯著
本來target真係細路
只係set左好多深入既野想佢地研究
點知d細佬無邊個理
d細路大過左先走番去研究
咁sony 要同ms講聲多謝啦
任天堂咁成功
其實都係
有乜product真係要去Sony shop試?
我自己有買佢DAP同耳筒
都冇話特別會去佢間shop到買
買佢啲鏡頭,big camera仲多啲款又平啲
Sony一句話同時得罪ms+任記
死忠,但寫Will
老任一開始就係target全部年齡層
索尼大哥沒有輸 成班任豚
任天堂主機銷售量仲係no.1
你話做就做?
ea games 遊戲界最大毒瘤
仼啲game全部都係易上手,難精通,所以好多game 十幾年後都重有人玩不停挑戰,佢地真係做遊戲唔係做劇集
MS點會想食哂成個市場反壟斷都玩到驚
一路無發現柒左

但係講返轉頭,講任天堂壞話我就預咗好多人會負評。

今時今日,Switch根本就應該要淘汰出新。

當然好多人會覺得56K就足夠,720P已經打得開心。

咁無問題嘅,所以大家咪要接受朱紫依啲質素都出到街。打後相信會繼續。反正點都大賣。

我自己都買左兩隻,重讚佢終於肯全開放式世界。 反正點垃圾,Pokémon 馬利奧只要唔跨平台出,點都係會買。

下一代出返落GameBoy大家都會接受。
* hkd$4000至hkd$4200,究竟砌唔砌到(買唔買到)一部好似xbox series x一模一樣功能嘅gaming pc用嚟打機

4 months ago
500$ gaming pc vs Xbox series x
https://www.reddit.com/r/buildapc/comments/wk4uh5/500_gaming_pc_vs_xbox_series_x/
佢隻Star Wars Battlefront II 其實幾好 ,隻game都可以話係百屌成才。
依家太晶化可以換屬性

可以優劣勢互換,反殺對方

要估/預計對方太晶咩屬性

d世界賽應該更加精彩
依個想到出黎個個真係好勁
任天堂啲ip公仔又得意有時出啲game玩法又新奇
同sony方向都唔撚同
好離地咁讀好多書
好聽啲講就係天撚真
直接啲講係傻鳩
玩左一陣覺得原版FF7好玩D
鬼叫對家唔爭氣咩

出隻比卡超食飯屙屎都大把人買
SW我都買左兩部啦!
老任其實幾好野
捉得住機遊同非機迷心態
SS 同PS 其實係2D 遊戲同3D 之爭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞