Sony:微軟收購遊戲商 目的在讓 PlayStation 變任天堂

651 回覆
314 Like 12 Dislike
GF做得差關老任咩事?
冇新 game
個週期幾長都冇撚用啦
下一隻又係 critics 9 分 user 6 分咁撚樣

老老實實一隻 zelda 都幾百粒鐘
GoW play time 完全係輸晒
成人向嚟講 堆indie仲dark

sony嘅客群邊有咁多死忠
索尼自己搞爛the last of us
你講4隻有3隻自家作品都俾你講到ps浪費咗隻game
基本上佢出呢隻就夠
你有任天堂既質素,就唔洗搞到神憎鬼厭
咸濕嘢嚟講
sony censor得最勁
而家老任贏ip
微軟贏唔到console就轉型cater hybrid market PC + console
得索狗乜春都冇日日係度吠
唔算掛
Sony快撚收皮啦 唔好阻住我game pass玩Diable 4,COD
好多跨平台嘅遊戲都俾Sony搞灣晒
變任天堂sony梗想嫁
新嗰隻pkm performance 差俾人狂插又點
幾日就賣出左10000000隻
小朋友捉兩下就算㗎啦

係d大人又要孵蛋刷閃努力值夢特性
你就想變成任天堂
不能認同更多,任天堂正正因為有強大嘅獨佔IP。大家先忍受到佢個畫面。

相信今集有玩朱紫都明,根本Switch個機能係推唔到隻game。如果今集Pokémon 質素係出落PS/電腦/Xbox。我諗佢一定比人屌撚到化。2022年屌佢老味十幾年前嘅魔獸/GTA都靚過佢。FF下如果佢係跨平台係肯撚定唔會買Switch個隻,當然依樣都係唔可能出現。

真係鐘意打機,PS/Xbox 兩者其一同老任都必買架啦。PS同老任定位都唔同。都唔明兩邊盲粉有乜好互屌。
補充番一句,我好撚想有一日可以玩到隻4K畫面。真係當世代靚畫面下嘅開放式世界Pokémon,好似當年GTA5咁 。其實朱紫都行出左一大步,不過相信有個一日都好撚耐之後
講play time 就算RPG Xenoblade 2我玩左180小時,Xenoblade 3玩左160小時先叫做玩齊9成內容
索屁阻住地球轉,
全世界都期待緊GAME PASS永久打
個game pass之後拉上去100蚊一個月咪等同買月費
如果係真係唔錯,重出Xbox版超級經典服。又可以再戰十年。 出返巫妖王一班人笑住比錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞