Sony:微軟收購遊戲商 目的在讓 PlayStation 變任天堂

651 回覆
314 Like 12 Dislike
自己都唔去養自家ip
捉馬騮/ rapper/ toro 貓完全無續作
仲點學老任
冇續作都算
拎角色去其他遊戲出場都唔做
Toro 貓直頭可以拎去做 party/ cart/ sports…..
ipad pro算唔算
有主機賣再講
ipad pro最細都11吋wor
應該泛指所有日子過得太好嘅年輕人
Mario Zelda XB Splatoon ring-fit animal crossing都叫炒冷飯
隻隻都叫好叫座
算啦 都唔知佢屋企係咪真係有switch/wiiU

連wiiU個名都唔識串 你就知佢咩料
索尼根本唔需要日系嘢
最重要係COD,然後Minecraft
服務型遊戲賺錢最實際
minecraft 間嘢好似係 Microsoft 買起咗
首周銷量得果510既所謂大賣
朱紫三日1000萬喎
公道D講
佢首發果隻Zelda係雙平台
WiiU都有的
SEGA (主機)表示.............................
你係咪唔係打開機

柒頭
原本連登標準又提高咗
咁全世界得一隻game先可以話大賣
最少都要三日四百萬啦
而家係三日一千萬先可以話大賣
如果我有你係唔係幫我食左佢? 我兩部都有今日都重係度。

Mario都唔叫炒冷飯我諗唔到有咩IP真係炒

隻Mario賽車WiiU 已經有,超級Mario 3DMario Mario party 又係WiiU已經有,仲要係閹割版無左WiiU最正個個功能。

到第二隻Party又係出返歷代小遊戲。

咁撚樣都唔係炒冷飯?咁你贏。 啲人講來講去就係隻Mario galaxy,的確好,但唔講以為隻game最近先出。

以上我講嘅Mario系列我WiiU同Switch都全部有重複買,而且當年WiiU重要難搵同貴。信不信由你。
Mario galaxy 係wii 㗎喎
你講乜鳩呀?

你唔係想講Mario odyssey下話?
依家講緊炒冷飯Wo,無撚出過炒乜9。

你都知佢Wii出過?我以為你當晒我講個啲係新作。
而家講緊WiiU同switch
你拎隻wii出嘅game嚟講做乜鳩

何況唔少gamer都覺得Mario odyssey已經超越galaxy 2嘅高度

大佬你柒咗就認啦 唔好咁肉酸
依家一路講緊佢炒冷飯Wo,就係講緊佢不停移植返WiiU同Wii 啲game。 咁唔講舊作講乜?

講到依家Mario好撚多新作品比人講咁
如果Mario嘅series出新作都叫炒冷飯嘅話 我無嘢好講
Mario odyssey係系列新作 定移植作品 不如你分清楚先啦好嗎?

Btw 你之前comment講嘅Mario party
Switch上面嘅Super Mario Party同WiiU嘅Mario Party 10係兩個作品嚟 唔係移植作品

同埋WiiU同Wii係兩代唔同嘅主機嚟
你咁都可以拎埋一齊出嚟講 不如拎埋ngc、n64、sfc、fc去WiiU嗰邊啦屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞