[十月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (20) 老母:我可以放心交紅毛s俾你喇...

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
老實講貍貓個貓腦理解唔到傲嬌呢種生物
係綠毛話想了解貍貓更多 對貍貓有興趣 呢啲直球貍貓先會明
但我都係依然滿倉米米股
我希望佢地去到最尾會互相視對方為重要嘅人,唔一定係情侶,我就已經好滿足收貨了

頭幾集已經係睇佢幾時會癲
再加埋疑似25仔設定
九死一生都得

https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1667655378.A.56F.html
火星公主都話當面癱花江係生命中重要嘅人
轉個頭咪同個路人金毛結埋婚
molamola
雖然迷妹s都好正,不過我要白毛ok了

冇記錯美佢好似屌大左小優個肚
都已經問有冇試過滿腦子都係嗰個人
沉哂船架喇
一直白毛都係花瓶
今集真係出到身價 各方面
一黎係大婆地位確保
二係最重要開公司做ceo
黎緊商戰編仲唔係佢主場
美作*
NSFW:
少女革命 33集
二力姐有了男人這種事情我不要呀
[十月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (21) 妮卡:呵呵呵,我要吃露筍呀<3
https://lih.kg/3222149
負評Topic

嗚呀
差幾個回覆1001
人地鍾意男人
我明你心情但我信今集之後狸貓會有轉變
佢真係好單純 邊個對佢好 佢就對邊個好
米米一直都傲多過嬌又成日鬧狸貓
但今次應該係狸貓第一次親眼見到米米為左自己付出
親口聽到米米話要保護佢
我信狸貓由呢到開始對米米會改觀

如果狸貓呢下唔領情(姐係好似古爾為狸貓出面同伊蘭決鬥,但狸貓唔領情果次)
op ed就會係詐欺
大家對狸貓觀感都一定下降
咁狸貓就真係只係個容易比人呃既蠢女人鄉下妹
狸貓主角黎我又唔信大河內會寫成咁既角色

仲有都幾肯定當狸貓轉向米米既時候,就係大河內開始拆開佢地再開虐既時候……
今季肯定無好結果
改咩觀 狸貓都當左白毛半個家姐
搵仔拉埋佢陪 白毛又肯
應該話半個監護人
我覺得貍貓第8、9集都未必會好明顯對米米有咩表示,因為黎緊應該就係入主旨講風靈係高達順便再揭露貍貓身世,更何況貍貓咁單純第8集肯定都係煩緊點解風靈係高達、點解老母要呃自己之類嘅問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞