[十月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (20) 老母:我可以放心交紅毛s俾你喇...

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
唔撚係呀
想講返
狸貓真係好撚慘
之前大家仲 J 佢會同白毛係舞會跳舞
參加 ball 咁開心
終於有返d 好既校園回憶啦

無啦啦比人升高黎魔女大審判
兼比老母出賣

成個世界得白毛一個真心對佢好架咋
佢軍人尊嚴咪反映左係佢認為兵器係殺敵而唔係殺死使用者呢到囉
佢當初就係認為ms駕駛就算死都要係比對方殺死
而唔應該係死於自爆
金毛黑皮呢個設定...
俾人蝦仲有chuchu幫你打柒佢嘅個25唔評論住
Turn A入面既有錢人都係咁既樣 話唔埋沙迪克最後都係輸俾自己既慾望,完美致敬番Turn A
世界觀都係要睇番富野

福井大文豪都唔知jm9

unicorn當睇機設 25集gunpla廣告

大河內code geass, guilty crown, iron fortress大家都知咩料la

今次唔會再中伏 因為我打算只係認真睇囡就算
一開結第0話以為係大聖堂魔女狩獵
兩邊至死方休嘅故事
結果係流星花園加創世紀
唔見佢寫得深入講個根本原因
唔係講少少然後叫觀眾自己腦補推斷
加幾個scence解釋下覺得gund威脅其他公司利益
或者今集講多啲唔理係咩科技有利益就用得

我淨係見佢樣樣都想寫啲但到喉唔到肺
又build fighter
又MS搵地雷練習無聊野
又校園生活想模仿魯魯修又唔算寫得好
又想寫地球派被宇宙派點欺壓

寧願佢針對多啲個大局寫好過
東印度
荷蘭果個
點解背景咁似HK?
佢前傳之前打過drone war
之後禁drone 所以spacian earthian 勢力平衡
如果俾Earthian 整到Gund arm 可能會影響戰力平衡
所以咪私了
然後正傳三巨頭想作反+至少兩巨頭想食Shin sei 發展可能會係大勢所趨,「冇害」嘅Gund-arm
所以女主俾人魔女審判
然後Delling注資miomio攞返Gund arm 發展主導權
得佢仲未上機會唔會係今part做boss
水星妹準備入學校前見到人玩宇宙飄浮
衝出去救人仲俾人屌
入到去仲差D俾人成部機剷過黎嚇撚死
之後仲見同學玩開心溫室俾人迫婚仲打爛個花園
忍唔住出聲點知被迫決鬥
仲要睇住家人俾白毛硬上
之後上返機打嬴仲即刻俾狗圍捉去坐監
老母都冇理過佢得伊蘭入黎關心下
俾盒飯佢食以為人地係好人
周圍D人話佢係魔女一係就歧視佢水星死窮撚
又話佢係出術先嬴到
被迫打多次打嬴左然後測驗又俾人玩眼前一黑
難得同到地球人做fd子又俾伊蘭溝
點知伊蘭渣下部高達就變哂臉話好煩
仲搞到大哥俾人行刑式打爆機(水星妹應該唔care大哥)
好啦打完伊蘭全校都聽到佢唱生日歌咁羞恥啦
(雖然佢應該唔太覺自己羞恥)
滿心歡喜諗住同伊蘭爹陀點知佢玩失蹤學都唔撚返
今日終於有機會啦仲要著件夾住個波既禮服
仲唔小心倒瀉哂d野搞到濕撚哂
見返伊蘭但仲未知係假既遲早應該會知
個場D人又係咁話佢係魔女又餓梳囉屍
毛啦啦俾人捉左上岩升起黎審判
叫極老母都唔出現好彩白毛救得返
然後老母仲話係呀係膠達黎嫁,哈哈哈
因為爆果間係香港公司
直頭話會熔斷
點知呢集贏到開巷
新公司主要任務-送老闆去地球
最後成班人走晒出黎舉住塊牌話整蠱大成功
我們知道他們在說謊,他們也知道他們在說謊,他們知道我們知道他們在說謊,我們也知道他們知道我們知道他們在說謊,但是他們依然在說謊

第二集啲人都wfc係咪高達啦,佢地care THC有冇著數啫

咁依家Aerial力壓全場,學園其他巨頭既頂尖機體機師輸到仆街,咁佢地咪評估完囉,Aerial既技術值得點用陰謀詭計去拎
狸貓的學園生活

第1集入學 好心被狗咬 像家人般的風靈被偷開
第2集 被抓去審判 監禁
第3集 受到學生們指指點點貼作弊標籤
第4集 同儕疏遠 考試時被霸凌
第5集 跟心儀的學長約會中途突然對自己發脾氣
第6集 被學長強迫決鬥 約會被放飛機
第7集 被當眾審判 發現自己一直被母親欺騙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞