[十月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (20) 老母:我可以放心交紅毛s俾你喇...

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
政治同做生意
只要有利可圖就合理
未上水星之前只係一個jk
杜門會唔會一拳打撚到第4集嗰兩條女身首分離不過佢咁嘅鋼鐵直男應該唔會打女人
unicorn真係好垃圾

打左廿集 原來就係因為驚撚左個濕鳩平等條約
明明個條約向個世界觀係一個好重要既位置,故事都係因始而起
結果出到黎雷聲大雨點小,同依家一樣,真係好心一開始就唔好拎依D黎做重心啦
世界觀都係要睇番富野

福井大文豪都唔知jm9

unicorn當睇機設 25集gunpla廣告

大河內code geass, guilty crown, iron fortress大家都知咩料la

今次唔會再中伏 因為我打算只係認真睇囡就算
都唔撚知成套UC做乜鳩 打生打死為舊爛鳩盒子 去到最後尾乜事都冇發生, 但成套野既無Z /閃光哈撒維果種無奈, 又無鐵血最尾昭宏同三日月果種悲壯

成套野最想屌果個位係NT 我寧願係富野果種一刻奇蹟 / 長谷川果種自然演化 但大文豪偏偏死要吹到NT超人擋核彈擋光砲 仆街你巴辣雞NT咁撚勁, D聯綁軍唔聽你條女講野, 你學W果套完全和平拆散對面全部武器咪得 唔明點解會嬴左場交 嬴埋個勢 可以同講因為D人唔聽所以冇意義

成套UC 俾人感覺就係大文豪要係高達入面寫異世界轉生咁撚垃圾

Gundam UC咪就係搵隻UniCorn 騎劫成個Universal Century
人設方面 隻偽善巴辣雞 可能只係好基魔少少
諗諗下 其實mio個設定都幾似團長
唔會啦
條友同莉英表白都已經攞佢命咁
真正嘅女兒係部機
屎喱塔只係分身
現實都係咁㗎啦
俾人捉咪發個聲明道歉,暗地裏改個名再做
唔撚知成套UC做乜鳩?
純粹賣模型囉仲使問

臨尾衛星炮嗰度真係痴撚線
你話拉架新戰神渣古殘骸一齊去擋都冇咁嬲啦...
新一代脫出型NT
呢套高達黎

講唔完咪前傳後傳外傳續作繼續講
有冇50集先算啦
當年VV夠傳 有50集
其實24集係幾時講 會唔會係斬開4份做
暫時睇落米米唔似熊仔鑽牛角尖 殺老豆咁痴線
有冇睇post頭?

水星未正式播第一集
官方宣布只係暫播兩季分割
GUND 最簡單理解就人體經permet控制嘅義肢義體
GUND-FORMAT就係GUND轉用落控制MS嘅系統
GUND-ARM就係採用咗GUND-FORMAT系統嘅MS嘅稱呼
GUND-FORMAT嘅最大爭議係當過量permet流入人體即Data Storm會對人體做成不可逆傷害 長期累積下就算係強化人士都要死
佢上半季12定13集 下半季如無意外都係一樣 咁就24-26集左右 咁樣先叫係一季
不過如果個勢keep到都極有可能可以出到兩季
可唔可以出多啲整到U.C.咁大
藍印究竟會有咩副作用
買多啲模型就有
睇番00 果陣 製作團隊好多都係大師人級人士

00五十集差唔多集集都有打戲 良心到傻
日本開左好多show專門招待小中大學生
開始明點解首op名叫祝福
解散條team再銷毁鐵騎啫
部鐵騎離銷毁都只係爭少少
解散條team又冇話炒人 打散啲人遲啲暗啞底再偷偷繼續玩有幾難
雖然最後結果係成條team分拆併入米米新公司
未知 但至今嘅官宣係兩期or兩季
日文原文係第1クルー同第2クルー
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞