[十月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (20) 老母:我可以放心交紅毛s俾你喇...

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
凱薩衛劇本係經手UC OVA同Rerise嘅むとうやすゆき staff list冇大文豪份 可以放心
可能凡納廸斯真係做仆街野先要咁狠屠村
已經冇得估
得開盎
笑到心寒
that's why富野套turn a 要結束UC呢個歷史

咪就係佢一早頂唔撚順大文豪呢類人不停二次創作
亂9咁寫堆垃圾加落UC條時間線 cls
我都覺, 分分鐘同白毛老母既死關.
咁佢兩個就真係romeo and juliet了
觀點與角度問題
特登出個EP0俾我哋見到eri幾慘幾慘
但其實博士係普京
故事算鳩數la 富野一早唔想永續UC

佢出啲gunpla型棍啲 OST繼續搵sawano 收貨!
加埋把聲
竟然會開公司
大河內啲展開真係估唔到

唔係好明條主線
以往gundam都係用嚟做武器
依家第七集都唔覺有戰爭嘅存在
個世界好似好和平咁
啲企業哂咁多錢整ms/gundam
究竟有咩用途
咁就扯太遠喇
抄家21年前,如果白毛同狸貓同歲即係都係17
睇今集回憶白毛老母死個陣白毛都應該有接近10歲
到底係做左d咩咁嚴重要抄人地家
但係又可以比個女人係4年後生個女再頂多十年先死
同現實一樣,個個國家都不斷研發新槍械同戰機戰艦,但唔一定日日都打緊仗
但白毛都未出世
屌左佢老母未都未知
好想知係咪德林條𡃁
即係當日滅村個艦長放生同接濟佢老母女
個世界其實唔和平 只係9成時間都去左寫校園
暫時知道既係 地球人比宇宙人當奴隸係壓榨係工廠做野
一抗議就比人出MS射催淚彈
類似鐵血孤兒既倒轉版
好心學下Thunderbolt咁開條平衡世界算
將黑科技獨角獸放喺F91前已經勁唔合理
所以出左套NT 成套野算係用黎幫UC執手尾
係喎, 唔記得件事係21年前tim
其實RX0又真係唔係咁超班
Rx93推衞星 Z Gundam精神攻擊 ZZ直頭神力鬼怪
你咁講而家個世界都好和平
都係一句封印咗就算
凱薩衛電影會唔會最後冇死?
行刑嘅係替身
來一場時光旅行、物質回帶、精神骨架頂衛星加濃炮,之後個人可以一D事都冇。
大文豪根本將新人類依個type發展成超能力者。

將0093推衛星依種奇蹟不停copy and paste!!!廉價晒
都唔撚知成套UC做乜鳩 打生打死為舊爛鳩盒子 去到最後尾乜事都冇發生, 但成套野既無Z /閃光哈撒維果種無奈, 又無鐵血最尾昭宏同三日月果種悲壯

成套野最想屌果個位係NT 我寧願係富野果種一刻奇蹟 / 長谷川果種自然演化 但大文豪偏偏死要吹到NT超人擋核彈擋光砲 仆街你巴辣雞NT咁撚勁, D聯綁軍唔聽你條女講野, 你學W果套完全和平拆散對面全部武器咪得 唔明點解會嬴左場交 嬴埋個勢 可以同講因為D人唔聽所以冇意義

成套UC 俾人感覺就係大文豪要係高達入面寫異世界轉生咁撚垃圾
呢啲係佢FF過龍啫
畢竟Z 同 ZZ 都係成班神仙打交
機設又真係算咁 NT就做多咗搞到兜唔到
公司內戰 已經講緊地球會反抗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞