[十月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (20) 老母:我可以放心交紅毛s俾你喇...

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
金毛同地球妹妹講果幾句 係咩意思其實? 幫左佢d咩
明面上死咗老豆
我諗基拉好命啲,一出世已經係優良基因

路人真就要死全家
好似話集團外都有其他MS集團?
貴過油王世杯

第二集古古老豆都話有其他公司
係,米米都用左依點去sell GUND-ARM Inc.
問題到最後都係靠父幹姐
其他公司叫渣古有限公司就好笑
由第零集已經講過條約背後真正原因都係生意問題,得間新嘅公司獨家技術咪想打壓
而家其中一間大公司自己都有能力玩咪想解禁搵錢

唔好拎UC嚟比,UC根本解釋唔到點解要對盒子有嗰種恐懼
還路人真一個公道
自護集團
暫時都係估風靈上集個推進器係金毛幫手整/比設計
之後就trade番風靈d data
明明劇情明示暗示都解釋左所謂大聖堂條約只係當年用黎打壓地球企業既手段,點解仲有咁多人睇得咁表面,真係信晒"因為會死人所以唔可以用"依個道理,同戲裡啲小市民有咩分別
會死人可能係理由之一既

1%咁上下囉

拎上台個cause belli都要做下樣尊重下既
路人真最慘,連主角位都俾人搶埋
宜家d人真係睇多幾集伏筆都冇耐性
教主真係好鍚佢個女
依家只係成立個部門研究開發唔傷害人體既gund-arm炸喎

比你講到好似gundam已經量產死左一村人咁
其實總裁偷偷地留左部金色既高達比個女
死之前會連埋部高達送個女上宇宙
然後就比左第二個人渣
穆叔係英雄
尼奧係人渣

真心寧願化不可能為可能的男人第一季就死得徹徹底底
真呀
第一集出就鬧米米著套太空衫出去根本無可能逃到去地球
然後第二集就打臉原來有人接
又鬧伊蘭一眼認到係Gundam唔合理
然後同你講伊蘭都係渣Gundam 又打臉
又話過十幾年戴林做咩老咁多
結果又打臉根本原來係廿一年
連登仔真炒幾多次車都係鐘意屌定先
睇圖鳩估係用多機偵測做calibration

現實即係美國神盾戰鬥系統
你睇番現實一堆華爾街金融大享都畀FTX 班死靚仔撚狗咁撚啦
20世紀啲殖民公司都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞