[十月新番] 機動戰士高達 水星的魔女 集中討論 (20) 老母:我可以放心交紅毛s俾你喇...

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
佢搵鐵騎個開發部門攬炒新世同風靈啫
摺咗個部門銷毀鐵騎 其實而家人棍到咁再銷毀都唔爭在
但摺咗一個唔代表唔可以再新設另一個繼續研究 強化人士嘅內幕冇曝光 又滿足咗白毛老豆要求 繼續收埋玩啫同以前冇咩分別 大公司有嘅係錢同資源

米米: 呢個我老公 大家認住佢
所以劇情設定都係話佢唔開得
個盒擺咗將近百年重點已經唔係盒入面有咩 而係個盒對一眾當權者嘅無形影響力
一日唔開一日佢個影響力就繼續存在
所以又唔係兜唔到嘅
個畫面改咩都得
其實就算真係有證據又點

地球聯邦政府一直係有錢有權 使橫手
其實係,所以得啖笑
新一代表示:睇套野都要讀書咁煩,不了
現實有版睇
老共習大大,話改憲法就改憲法,根本怕你條毛
頂多都係醜聞Level, PR 5毛放下風洗下地=無事發生過啦.
違憲咪修憲囉, 我地習大主席修憲無限期連任都未驚過.

UC世紀G3毒氣屠殺平民, 又掟殖民星又殖石仔落地球, 果個世代有咁多有重大道德爭議既事件.
然後同我講聯邦政府100年前違憲, 會令成個政權倒台
我覺得算係老母計劃一部分
就算唔係白毛,目標可能都係3巨頭之一
我諗一開始阿媽送佢入黎讀書都係呢個目的
老母計劃似係利用風靈嚟引三巨頭開發高達/令佢地嘅高達曝光,嚟挑戰德林/大聖堂嘅地位,但係去到預測埋白毛開新公司/合併就太過神化老母
btw,雖然公司係白毛開,但係揸旗嘅都係老母
白毛上圍 > 紅毛
好窄
唔係掉轉咩
掉轉喎

不過亦都可以係紅毛高膊頭橫扯住件衫嘅
本身老母應該係想個女入學
教佢努力表現自己,變相成件事就係一個產品展銷
引3巨頭同佢合作

依家開新公司應該係一個意外,但都係對老母最理想既結果
咁老老實實
同你講個盒入面裝咗粒超級T骨,馬沙二世想搶嚟用NT之力一下snap走地球上一半生命
又會好睇啲咩到時咪又係屌
其實原本兩邊都以為RX 0係盒 性能可以秒全部人
係,調轉左
紅毛話上圍太窄,然後新娘白毛叫佢收聲
事實上都係
買unicorn送盒

夾硬要個故仔駁番落ms小型化個時間線
所以先要搞埋啲咩封印
現實啲咁諗,全宇宙大混戰搶T骨先係最大機會發生嘅劇情
係唔係好結果就要睇老母原本目標去到邊個位,雖然而家係多咗錢同人力,但係佩爾社開發部嗰邊唔可能咁合作,而且白毛老豆都多咗監控嘅機會,對老母嚟講都唔完全係好事
ニカ真係嗰啲任人魚肉嘅type
佩爾開發部咪紅毛老母後輩
應該魔女之間起碼有計傾嘅
不過GUND FORMAT造詣明顯老母高幾班
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞