[Gracias Seb] F1 2022 墨西哥站 賽後討論區

1001 回覆
2 Like 15 Dislike
咁都真係
人地季初出事
真係兩架輪住/ 一齊爆炸/ 明顯見一架爆左另一架就好小心咁跑
而家albin 係次次都佢爆
on9con 就鳩揸都得
好難咁樣發生
康打:屌你咩
根本果個位所謂條 gap 唔實際存在
除非和牛轉入去第二個 apex 之前 四萬已經攝到內檔
唔係根本一定要 back off
一嘢隊落人 sidepod

不過 Honey badger 不嬲啲陰濕嘢都唔少
當年紅牛一個明炒落人一個陰啲陰啲咁格人
Baku
人地Benz 就算兩個車手癲癲哋,都發揮應有既performance 幫自己攞最多既分數,車隊上下一條心咁一分一分咁執同改善成績
垃利真係痴撚左線仲唔知自己做錯咩,專陷害自己車手咁冇心玩不如賣盤比波子啦
有份長糧搞到公務員咁
跑個P20 送P19 比拉導做farewell禮物
做乜撚野呀爆炸頭,做夠小丑未
林蛇Cleanest Driver
炒落on9con度 等一分都拎唔到
點解啲字有聲有畫面
都要比人拎出黎bin屍
啱呀,其他隊都有錯,但拉利錯左唔識檢討呢

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid09GUTqUi29XEMSwCZpupopQVjPLsy5HAKuRr4ubFwTpkF9B3C5qoEunMzM1KEnXX7l&id=100064000147431

叫廁所狼寄本俾爆炸頭
條撚屌借啲意又踩康打
正仆街黎
咁康打同麥記果幾年真係抵屌嘅,副偈垃圾到完全冇競爭力
話就話康打柒啫,其實個責任根本就係麥記度
果時就冇人知姐,而家全世界都知係老麥柒
睇多次上年真係興奮好多
難得有廠隊待遇都唔要 根本冇心爭wdc wcc 用威龍pu就廢既 用benz pu點會勁過benz
又比佢簽到跑Indycar 都唔用Honda
康打唔肯比佢用
所以佢先一直贏唔到Indy500
果時都傳過叫老麥睇睇架車,但老麥死話係康問題
平時唔反四萬反開麥記逼害

但係呢個 move 真係馬當拿度級數

呢個 double apex 彎你咁隔硬隊入去
其實都食左十秒
都冇咩好講
不過和牛車都壞埋就慘嘅
四萬呢下都係格硬黎
又諗起binotto 手指指張圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞