[Gracias Seb] F1 2022 墨西哥站 賽後討論區

1001 回覆
2 Like 15 Dislike
Now rb:
又話indefinite ban 既
比啲骨氣好喎

Max post-race 先話can't tolerate
轉個頭下場就揸返手,會唔會兒戲左d
應該係sky道咗歉果啲
條link開唔到喎
2021 haas
自從出左佢話咸狗果7屆唔值
而家D人留言係佢話佢渣壞架車
揸得壞架車就唔會砌得低全盛老舒啦
呢啲唔公開say sorry嘅咩
咁我話ted叩響頭都得架啦
正路係應該要public apology
但係紅牛受既咁佢唔係公開都無問題ga wor
twitter 班咸狗真係令到F1 toxic 左好多
佢地係笑我地阿蛇得第二
其實兩邊FANS都toxic 特別係d死忠
搬龍門搬到港共咁
當然唔少得d media spin風向啦
隔離台lol世界賽都係架
打支那隊兩邊d fans講到兩邊世仇咁
但明明人地渣晒手, 搭曬膊咁
咪囉,上次素子第一個灣tap左辛斯出去都係罰5秒咋嘛
呢度都大把toxic,連分析咸狗手車都比人話造神

當然咸狗仔人人喊打係責任係真理
和牛閂唔實個位
四萬架車 rotate 唔到中間跣出去
有時咁樣方法過車都要揀對手
好似個時保子一個唔留神俾佢攝入去就選擇投降

同埋四萬咁入彎,和牛走番條外線已經起油快好多會守到
但係身邊好似無朋友夾
所以都係睇一個人幾錢

至於點解搵link,係因為舊年有巴打開post 講2021 Abu Dhabi 好精彩,所以今年先開始睇
初頭唔預會場場睇,結果今季大部分都有睇
所以下季想睇返正版

我傾向join f1tv pro
不過要睇埋如果用vpn 上f1tv pro 可唔可以射出apple tv 駁電視先
唔得就應該join nowe 算
4萬18年個MOVE係靚嘅
但都要對手係保子咁clean嘅先得
其他一定封死 或者同佢攬炒
係保子先仲扭左比位佢dive
Indefinite=鍾意幾時完就幾時完
本身f1tv個apps support chrome cast同airplay
chrome cast經常fail但airplay冇乜出過事
而且都清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞