[Gracias Seb] F1 2022 墨西哥站 賽後討論區

1001 回覆
2 Like 15 Dislike
It’s a shame drivers don’t take the opportunity to highlight more of the great work the women in their teams do.

係staff做左野就做左野
點解要特登搵女人去highlight
咁撚黐線
特別係啲庶民運動
成個地方得呢啲嘢做娛樂
成個心機信仰都擺落支持隊波
你望下南美蘇格蘭啲波 真係可以同對面隊 fans 死過

呢排主場噓唔噓單嘢一方面有啲矯枉過正
另一方面去到 Physical 傷害人又係太過分
又玩 Monza 完季
原來tng和牛交portfolio比平治
老實講出面波台啲口水
個個出來 9up 互屌之後
縮返入狗竇咪又係內戰傾女食好西
都估到
證明自己係可以做賤畜
因為你唔夠投入唔夠愛落隊波到 有陣時撐一隊波唔係因為佢幾好波 而係個地方既歸屬感
過去平治做公公
輸喺黑哨到你係咪都會話技不如人?
黑哨就係矛波啦
咁點同
bde -> nde
因為好多時黑哨永遠都有好多爭議
除非去到2002世盃韓國或者疤北京電視機水平
如果唔係好多時都會有好多爭論
講多幾句就開始屌曬老母就係必然結果
淨講f1上年銀石monza沙地尾站如果你係max/咸迷對fia個判決係咪公平睇法都一定唔同
一邊覺得黑一邊覺得冇黑最後咪互屌

其實真係技不如人咁輸係好小會有罵戰
因為你想屌都搵唔到野比自己做籌碼
今年垃利比牛壓倒性咁贏你幾何見垃利迷會走出黎屌大牛
平迷出黎最多都係屌牛屈車同出cheat
佢地都冇得否認平今年係比牛屌打

就算係足球都係一樣
互屌通常都係有黑哨先屌得勁
真係比人大炒即刻縮返入個狗竇到啦
邊個仲敢出公海咪比人圍住黎笑
RIP
RIP

No Michael
領隊同Var/球証有radio正d
好多咸狗仔
好多muted keyword
Yes but we expect more professionalism from Ted instead of something like “robbed” like an internet troll. It’s not any random podcast after all
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞