[Gracias Seb] F1 2022 墨西哥站 賽後討論區

1001 回覆
2 Like 15 Dislike
保子年年季初唔係咁講咩
結果咪Valtteri it’s James
明明可以坐穩WCC P4,依家玩到153 vs 146

季初老麥未搞掂個brake,大頭成日壞車
之後開始兩隊鬥,又係大頭壞車
我嫌餐廳老闆on track太好火就真
上場畀四萬tng完,好火到句句粗口

佢跟本係果啲話自己無溫書去完踢波就考試高分果啲人嚟
餐廳老闆嗰下火都合理嘅
始終明明好地地咁樣retire,唔爆粗屌先唔合理

但以主席呢番說話,唔通開宗明義認自己係公公咩
我覺得呢番說話算係咁啦,都係講緊max 好勁,自己無佢咁好天份,但希望用經驗睇吓會唔會贏到下
英雄輝
斷估ocon今年終於可以第一次贏隊友掛
垃利會唔會最尾兩場泊車俾 benz 拎WCC P2
等下年有多d風洞時間
反正錢垃利大把
我都諗緊兩隊會唔會鬥熄車
咁亦都唔會有人開宗明義認自己係公公
就算二號車手都有二號車手想爭取嘅嘢
主席呢啲有年資嘅,當然係咁講啦
保子當年都係咁講嘢

爭唔爭到?通常都爭唔到
如果主席唔想玩埋2023 就退休,下年更加要表現到”no one can come to Red Bull and beat [Max] straight away” 啦
係咪俾Steiner upgrade佢啲船
真心唔明到底係大頭去得太盡渣壞架車,alpine 架車太撚垃圾,定係有心熄大頭車,on9con果架冇壞得咁密架喎,大頭果架次次都係穩定有分果陣就會突然間自爆
你將benz同拉利調轉都一樣成立
最佳打工仔
佢點會唔知自己既位,但對外一定表現到有鬥心架
印象中On9con今季好似冇乜試過架車自爆
畢頓十冠王都得啦
突然開始多贊助
是咪即係舒仔冇留低既意義
美麗新加坡???
唔係得呢場咩
咁我又唔知啲贊助同舒仔有無關係啫.......
要靠你開個 channel 吹奏畢頓

幾好樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞