[Gracias Seb] F1 2022 墨西哥站 賽後討論區

1001 回覆
2 Like 15 Dislike
呢度踩禾咸踩到傻你又唔提
https://twitter.com/reidemai/status/1587534943105622016?t=IZu1RPb_zpc-9VKBEsvhJA&s=19
林蛇呢排做乜嘢?

牙氣通知和牛,引到和牛留emoji
呢到d留言同Twitter 個d係兩個世界你唔提
氣真係teitter惡魔黎
邊度都有有毒留言
但班網上toxic fan真係搞到件事好痴線
唔駛show樣就可以亂講野
其實呢類人大多數係為攪事而攪事,邊有正常人咁撚得聞可以同人係網上嘈足幾個鐘甚至成日。仲有基本上佢地只係係咁loop一D比人嘈得最勁嘅point,根本唔係有心討論。只能夠講你認真理佢地就輸咗,無視就夠。
玩到林蛇抄佢個photo dump,好嘢
和牛fans仲要靠佢個ig見和牛,希望嚟緊NDV都做到嘢
F1聖經
呢個真,之前老墨站紅牛pit yeah 咸蛇P2。 都有咸狗仔話扮野,話上年大牛crew唔會幫咸蛇拎起支wheel gun, 一貼圖連尾站都有拎起就即刻唔出聲
Chapter 1: All the time you have to leave the space
輸都唔嬲就唔係Fans la
你自己睇咩運動都唔上心者唔會搵一隊捧者
關波定F1咩野事
俾你係拉利Fans 拉利柒足成季輸車你唔嬲
唔好淨係睇連登
你睇下Reddit Twitter F1班人一樣可以好似足球咁偏激toxic
F1喺香港未夠波大眾未冇咁誇
如果hit到有benz 紅牛 拉利狗竇未一樣咁toxic
依度都反咸反得好勁你又睇唔到
睇嗰運動都睇到咁snobbish笑鳩人地會嬲做嘜鳩又笑人偏激
你要咁清高
你上下reddit twitter我包保你F1都唔使睇
輸都唔嬲咁你算乜嘢fans呢?
運動一定有死忠 toxic fans 有宿敵feel先好睇 同埋佢地背後代表緊唔止係球會 係個個地方既歸屬感 有好多歴史因素係入面

F1已經好和平 起碼入場唔同fans可以坐埋一齊 依到又唔使分benz Rb 拉利各自一個狗竇
終於有個力㗎上到8依個數字了
哇你

禾咸又然

咸帝終於有8
我咸沒有輸
https://twitter.com/FemalesinMSport/status/1587556077603885060?t=9XLveXc4HPhKL_pe0KOvUA&s=19
咁多不滿 咪又係得個講字
得閒開po又唔見佢地幫w series 搵sponsor
噏乜撚嘢,有咩咁唔respect
唔好影衰啲女人啦
正常女人唔會咁諗
恩撚 呀邦下場車會唔會忍唔到口抽水
啲女權撚專門打壓女性工作機會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞