[Gracias Seb] F1 2022 墨西哥站 賽後討論區

1001 回覆
2 Like 15 Dislike
下面啲英撚隻隻都痴撚線
啱呀,睇車要有火呢個po 啲人學下嘢
好癲,做media 可以咁唔中立架咩?
啲sir 粉係咪都周圍咬人
D人話Horner串嘴抵俾人咁講嘛,就黎女人著少布出街就抵俾人強姦
真係好L唔專業
有喜好唔係問題,問題係將喜好過份投入需要客觀嘅評述入面
我唸英國嘅F1評述係咪特別痴線?香港,日本甚至牆國最bias周同志嘅,都未有咁痴線。
英格蘭同英超d波咁多世仇話唔定係咁做成
英超講波佬個邊都唔會搵班英撚互含互射啦
咁多樣運動live,精台認第2偏頗冇人敢認第1

croft狗成日將max小事無限放大,引導班新觀眾以為fia偏幫大牛
見Twitter 有人話英撚傳媒不嬲都係咁操作,依家針住大牛同Max嚟做,以前就針拉利同老舒。有無長年資車迷知係唔係咁
25:00
https://www.bilibili.com/video/BV1gq4y1B7t7/
支那都可以迷喊 上年abu dhabi最後一圈講得衰過班英撚
會唔會有一日用到呢句

任何F1節目,只要見精台有份出現,你就知道,這個節目必會變為業餘、不認真和像馬戲團。
淨係記得針圖同堡哥

你睇下去到而家大把人仲係貶低緊堡哥
如果係五星體育嘅話,係牆內都出晒名唔專業
你諗下中国香港輝上去廣體講俾人捧到傻
識譯下radio識睇下戰術已經俾人讚到傻
Croft 狗,作為和牛fans我點會唔記得佢今年問和牛見運動心理專家果條老尷問題,然後仲想跣落Max果度。
正一仆街嚟
要學下盲撐?
有啲難
中國香港輝咁樣出嚟講反而做到好似無乜preference懶持平
廣體嘅評述係牆內算係咁
一向都係啦!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞