[Gracias Seb] F1 2022 墨西哥站 賽後討論區

1001 回覆
2 Like 15 Dislike
呢個應該唔講得,會出事
都係 係度先敢9up
N word 禁忌

尤其是本身尼格都唔係讀nigga,仲要夾硬抽落去肯撚定會出事
咪係,你情我願有乜問題?
自古香車配美人
唔通要班車手日日玩BL佢哋先高興?等陣啲反同嘅又出嚟
有人係想做decoration有咩問題?
自主喎,唔係比你自主我喎
玩BL玩得勁又話queerbaiting
啲人癲夠未
其實成個風氣好恐怖
ted 2 係一套2015 年既電影,當時都仲可以大爆racist sexist 既笑話
但係短短幾年就完全變左一個禁忌,而且係越來越癲

雖然歧視係唔應該既,但而家各個勢力開始逆向歧視咁款
非引戰
但係想問下點解Mercedes架車之前咁dominant ham都破唔到最多冠軍嘅紀錄嘅?
利申:車齡短
14-16同隊有youtube堡
17-18有拉利vet上半季爭wdc
19拉利出cheat車直路堅快
仲有紅牛會出黎做程惡金

最大機會應該20 保子比起ham真係廢 Rb&max又慢好多 根本上真係得ham sir1個玩
咸sir 手車勁囉
呢個真係唔得 on air會即死
睇慣波嘅反而會唔適應f1嗰種風氣
好似主場fans噓其他人反而個地膽會出嚟叫人唔好噓
足波籃波嗰啲噓到仆街㗎啦

因為足球而打仗都試過啦
根本LGBTQ班友係自己歧視自己,部份係借題發揮搵著數
大部份人既立場根本就係人地想點係人地既事,而小部份真係歧視既人係無可能改變到佢觀點,要世界無歧視同要世界和平係同一樣野黎
佢地而家個做法完全係同佢地反對緊既野如出一轍
20唔係有武肺搞到要縮場數嘅話就真係有機會破
真 body autonomy裏面有個concept係講緊身體係自己 自己點用自己話事
覺得grid girls有問題反而其實先係歧視返女性同呢項職業同埋唔尊重女性

利申讀u有讀過下gender
老MK開口撐Max.

孖田就撐Ted.

一地花生
呢度迷咸㗎喎 係咪搞錯咗
原來佢都30
Chapter 2: 5 second penalty is a yoke
Me too, so far so good
Carloss 今年愈到後段愈證明佢唔會係WDC 既材料
Why?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞