[Gracias Seb] F1 2022 墨西哥站 賽後討論區

1001 回覆
2 Like 15 Dislike
兩位2號仔既爸爸
checo: i don’t want to work
hugh bird: no fighting
No.3...
No.3 Signal...
Ah!
Suck my no.8 ball
it’s not fair but ok
Where is the typhoon? karma

呢個最好笑
所以個問題係紅黃超出預期再加上白比預期快先做到咁
反而覺得平治應該split strategy
比素條黃行耐啲 搏黃紅
至少可以幫手頂下韋少
提早落波要返工
To whom it may concern, Fuck you
聽日冇8號
返工狗:no!!! no!!!! That is so not right!
天文台: It's call working, ok?
咁樣搏會俾某人fans屌
羅素會自己入pit
今場有d似2020 都係rb vs benz 不過角色調轉變左rb快過benz 始終兩㗎車pacing差好遠 講緊same situation 同圈數同color胎 max都至少可以快過ham 0.5s 依個差距好難用strategy overcome到
可能Toto迫AM派綜援比飯當
黑平無後備車手份咩
定係4萬會去黑平
Pin this
我覺得四萬會為咗尊嚴去黑平,一定唔會返大牛
似啦,四萬去平,鳩堡去haas
難d we race a$ one

最多個妥協位係唔可以要求幾時邊月搞 Fia可以完全控制個賽程唔使飛咁多
本身迷開haas 同kmag. 下年可以迷埋hulk
之前唔係已經有消息話四萬放棄咗做平治reserve呢個諗法?
四萬都講過會留係老麥完約
Lewis: I told you so!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞