[Gracias Seb] F1 2022 墨西哥站 賽後討論區

1001 回覆
2 Like 15 Dislike
POST RACE

NCYK 同 INDY CAR 條友 一致認為ALPINE 第4 MCLAREN
難講,大頭今場壞完偈好可能巴西要開副新偈罰隊尾;同一時間老麥架車今場墨西哥upgrade完brake之後,你明顯見到四萬揸得有信心順手咗。

F0.5 RB
F1 垃利
F1.2平
F1.5 Alpine 加 McLaren
其餘都係GP2

McLaren 欠norris一架可以證明自己的車
大佬呢啲真係搵命搏,咪撚制啦
正正經經買 pass 啦
想問會建議買f1tv pro 定nowe
想下季買正版
個價錢差好遠
Best overtake ever!!!
nowe可以2個share, 但冇f2,3睇
會聽英文嘅一定係f1tv pro啦
係,但nowe 好似informative 過sky
skytv (唔講rb 事件) 每次一去到DRS zone 就淨係講
"He's got extra bit of DRS, which is 17km/h" 咁上下
反而now,睇完場Q 之後先發現佢地做功課會做埋氣壓同空氣套件既關係呢d

不過真係貴
想問各位覺得抵唔抵
全盛時期既四萬 race management大法尋晚番晒黎
第十圈到四十幾圈個圈速一直都係 1“24 入面,同 sainz 只差 0.3 內,呢一段真係幫佢之後反 cup 奠定基礎
f1tvpro 係咪都係sky 條片?
真all in or nothing
F1tv有自己旁述正常好多
佢就開季有機會有折買一年
但要用vpn買先有f1tv pro
我有nordvpn 所以ok
下季開季前再諗下買f1tv pro 定nowe 先
thanks
下年亞洲區轉播權賣咗比bein sports, 但now未公佈有冇,睇定啲先啦

垃利唔柒唔爆偈嘅話理應都係嘅...直到上場為止
我買埋f1tv pro用嚟睇on board
佢條片應該只係拎黎俾大家睇返重播
不過我重播多數DOWN返SKY
nowe有F2呀
thanks
都係諗住下季先買
喊蛇老竇同主席老竇好frd
今年未放暑假已經倒哂
好難想像同一班工程師可以整到年頭架車,又可以負升級年中架車出黎
鹿仔都想像唔到自己咁快就禿頭
年頭架車擺明係唔知做咗啲乜既情況下整出嚟
你問大屍們架車個理念佢肯定答你唔到
之後季內認真諗點去升級就出現負研發
我問天
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞